bugün

samsung galaxy a80

samsung iyice bokunu çıkardı amk. az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin pazarlarını ele geçirdi tabi m serisi ile a serisi tam da bizim gibi ülkeler için hazırlanmış toptan üret yolla gitsin. şu telefonların maksimum maliyeti 90-100 dolar. tek fark snapdragon kullanmış. ram 8 gb ? ama bu telefonda 4 gb dan üstü hgiçbir işe yaramaz sadece kağıtta 8 maksat süslü gözüksün.

tam bir balon telefon 48 mp kamera 8 gb ram hop sat bakalım bizim gibi ülkelere 350-400 dolardan. bizde burda 3500-4000 e satalım oh mis. yeminle gereksiz zımpırtı o telefonların üstün özelliklerinin çoğunu kullanmıyoruz bile en iyi telefon bile 3-4 yıl sonra perte çıkıyor. 8 gb ram inanın hiçbir işinize yaramaz şu standartlarda orta segment tüm telefonlar da 4 gb ram yeter de artar bunların üstleri hep göz doldurmak için.

tasarımı zaten göz kanatıyor.

o değil bu hintliler afedersin açlıktan nefesleri kokuyor kilotlarına sıçıyorlar aldıkları ayda 3000-4000 rupi para. samsungun en çok telefon sattığı ülke hindistan hemen ilk onlar alıyor yazık bir ülkeyi sömürmenin en modern yolu.

telefonun fiyatı da 30.000 rupi diyorlar. https://www.youtube.com/watch?v=GVKG14AB3io