bugün

neden sevgilin yok

eğlenceli bir insanım. etrafımda erkekten çok kız var. benimle "takılmak" isteyen de çok kız var. ama ciddi ilişki yaşamaya gelince nedense tercih edilmiyorum. uzun süre bunun ihtiyacını hissetmediğimi düşündüm. ama artık ciddi bir ilişkinin ihtiyacını, gerçekten birine değer verme, birini sevmeye olan ihtiyacı derinden hissediyorum. gel gör ki, olmuyor. benimle ilişki yaşayacak kişiler baştan bu ilişkinin "ciddi" bir ilişkiye evrilemeyeceğini belirtiyorlar.

bunu biraz dengesiz ve dışarıdan "ciddiyetsiz" "gevşek" görünen imajıma bağlıyorum. arkadaşlarım arasında evlenen, hatta çoluk çocuğa karışan bile var. ben daha hayatımda hiç ciddi bir ilişki yaşamadım. seks insana kesinlikle yetmiyor.

daha yeni bir flörtüme siktiri çektim. kızın çok sevimli bir tipi vardı. gel gör ki kızı sabah başkası kampüse getiriyor, akşam başka biriyle barda karşılaşıyorum. bunları yaparken benimle konuşmaya devam ediyordu. evimin adresini istedi. vermedim. selamı sabahı kestim. zaten o da fazla zorlamadı. eşek değil ya. barda benimle karşılaşınca onun da morali bozuldu. (yalan olmasın, benim yanımda da 3 kız vardı. ama arkadaşımdı onlar)

ciddi ilişki umuduyla görüştüğüm bir başka kız bir anda benimle bütün iletişimini kesti. facebook'tan engel attı. yanıma gelmemeye başladı. ben de fazla kurcalamadım. "bu da ciddi bir ilişkiye evrilemedi" diye üzüldüm. sonra öğrendim ki, kızın başka bir şehirde 5-6 yıllık ilişkisi varmış. artık elemanın benden haberi mi oldu nedir...

başka görüştüğüm bir kız en iyi arkadaşıyla fuckbudy imiş. ben bunu öğrenince direkt iletişimi kestim. işin komik yanı, elemanın benden haberi var, ama ben skinde değilim.

bu ve bunun gibi çok şey yaşadım. geçen gün bir arkadaşım "ulan zurarda, orospu paratöneri gibisin" dedi. ne diyem...

ben de isterim hanım hanımcık kızlara ilgi duymayı. ama herhalde piç erkek seven gerizekalı kızlar gibi, bende de piç kız sevme olayı var. gerizekalı mıyım? gerizekalıyım.