bugün

instagram

bana abuk subuk, leş içerikleri göstermeyen platformdur. instagram siz neyi talep ediyorsanız, onu size gösterir. sizin ilgi alanlarınıza göre fotoğrafları gösterir. siz götü güzel kız fotoğraflarına, köpek maskeli şey (ne bilmiyorum tam olarak) yapan kızlara, yemeğinin fotoğrafını çekip paylaşanlara, zengin kıroların fotoğraflarına basarsanız, yetmeyip de kalp atarsanız, size öyle fotoğraflar gösterir.

ben uygulamayı ilk kullanmaya başladığımda her türlü çer çöpü bana gösteriyordu. itinayla onlara basmadım. bol bol belgesel fotoğraf, şehir ve sokak fotoğrafçılarına baktım, kalp attım. şu an search bölümüm zannedersin national geographic. çok şükür takip ettiğim arkadaşlarım da abuk subuk şeyler paylaşmıyorlar. mütemadiyen gezginleri ve fotoğrafçıları takip ediyorum.

instagram bir nimettir, kullanmasını bilene. bu siteyi facebook gibi de kullanabilirisiniz, imaj oluşturmak için de kullanabilirsiniz, ego kasmak için de kullanabilirsiniz, ya da benim gibi ilgilendiğiniz bir hobiniz için de kullanabilirsiniz. tasarımcı falansanız buradan freelance iş bile yapabilirsiniz adınızı duyurup. hatta bu mecrada yaptığı el işi ürünleri satan ev hanımları bile var. siz düşünün bu uygulamanın kullanılabileceği alanları.

ancak bir de şöyle bir durum var; bu uygulama tinderı sollar. o amaç için kullanmaya kalksanız, kesin birileriyle tanışırsınız. böyle de çok yönlü bir uygulamadır.