bugün

ilgi orospusu

ilgi orospuları bir bataktır. nasıl bazıları uyuşturucu batağına, bazıları kumar batağına sürüklenir; bazıları da ilgi orospularının batağına sürüklenir. nice cengaverler harcanır bu yolda. eğer bir ilgi orospusunun eline düşerseniz oyun hamuru gibi oynanırsınız. ilgi orospusu sizin bütün enerjinizi emer. size asla net bir cevap vermez.

ilişki yaşamak istediğinizi söylediğinizde "sen dur hele yiğidim, ne ilişki yaşaması, siktir git amk" der. peşinden koşturur. siz "yeter amk, seninle mi uğraşacağım, gidiyorum" dediğinizde, ilgi orospusu "dur nereye gidiyorsun? ben sana olumsuz bir cevap vermedim ki, gitme bir yere" der. siz de salak olduğunuz için (çünkü biz erkekler salağız) onun yanında durup egosunu tatmin etmeye devam edersiniz. muhtemelen sizinle beraber birden fazla erkek vardır kızın hayatında. karışamazsınız da, size "ben seninle ciddi bir ilişki yaşamaya başlamadım ki daha, istediğimle görüşürüm" derler. oturursunuz yerinize.

eğer bir kişinin ilgi orospusu olduğunu anlarsanız, hiç bulaşmayın, koşarak uzaklaşın. eğer o batağa bir defa düştüyseniz, çıkması zordur. (kendimden biliyorum) o zaman yapılacak tek şey yine koşarak uzaklaşmaktır. biliyorum, ilk etapta uzaklaşmak istemeyeceksiniz, çünkü karşı tarafa saplantılı bir ilginiz var. sizi kendine bağladı ve o ipleri koparmak kolay değil. ama başka çare de yok. kaçıp siktiri çekeceksiniz. o peşinizden "dur, gitme" derse (çok açık söylüyorum) direkt "siktir git, istemiyorum seni hayatımda" diyeceksiniz. kudursun orospu. bu sefer o sizin için çabalayacak. kuralları koyan o iken, artık siz olacaksınız.