bugün

fasta kafası kesilerek öldürülen iki dağcı kadın

fas’ta dağcı iki kadın öldürülmüş. haber linkinden bilgi alabilirsiniz:
http://www.cumhuriyet.com...etlerde_ISiD_suphesi.html

kızcağız kamp için kurduğu çadırın yanında yere yatırılmış, belden aşağısını soymuşlar yani büyük ihtimalle 'ganimet' olarak tecavüz etmişler. ensesinden bıçakla keserek katlediyorlar.

ne bu abi şimdi, neyin eylemi? kimi neye ikna ettiniz, elinize ne geçti? cahilliğinizden, vahşiliğinizden, samimiyetsiz sözlerinizden, kendinizi muteber ilan etmenizden her şeyinizden sıkıldım.

dünyayı cehenneme çevirmenizden bıktım. kötüsünüz, kötü. kötülüğün en saf halisiniz. yazık, ekmeğini isteseydiniz paylaşırdı o kızcağız.

Edit: videosunu izledim ve kendisi 6-7 saniye içinde ölüyor. bu süre içinde en ağrısız acısız ölüm yaşamıştır demekten başka yapacak bir şeyim yok. videoyu izledikten sonra fotoğraflarına baktım her yeri gezen yaşam dolu bir insan olduğu belli ve bu tarz bir kişinin bu şekilde öldürülmesini görmek çok acı. düşün kamptasın bu insan dışı varlıklar geliyor seni yatırıyor ve kafanı kesip bir kenara atıyorlar üstelik bunun videosunu çekiyorlar. ulan bu insanların halen hayatta olmaları, yaşamaları nasıl bir şey ya? ne yapıyorlar ne düşünüyorlar acaba? öteki dünyada bunun hesabını nasıl verecekler acaba? allah belalarını versin. öldürülen kız için ise entry başlığında dediğim gibi en hafif ölümü yaşamıştır inşallah. çok acı cok.