bugün

ulu roman

Albırt her zaman ki gibi ailesiyle güzel bir gün geçirmek istemişti ama alkolik babası yine o güzel geçmesini istediği günün amına koyacaktı. Sabah kahvaltıda rakıyı fazla kaçıran babasına "baba ailecek öğlen mangalı yapalım mı?" diye sordu ancak babası albırt'a "kak siktir amk çocuğu nereden aklına geliyor böyle şeyler siktirin gidin bana rakı alın param yok" dedi.
Bunu duyan albırt annesine ateşli gözlerle baktı ama annesi ona sakin olması için kaş göz hareketi yaptı.
Albırt'ın canına tak etmişti artık bakkala gidip babasına son 70 lik rakısını aldı ve yanına gitti. Bu son rakı'n ona göre iç ve keyfini çıkar dedi. Babası da ilk de değil son da olmayacak amına kodumun pezevenk'i diyip ayaklandı tam o sırada albırt babasına aldığı rakı şişesini alıp babasını domaltıp götüne soktu. Albırt babasının bağırsaklarını deşene kadar rakı şişesini götüne sokmaya devam etti. Babası oracıkta vefat etti. Annesi albırt'ın hapise girmesine dayanamazdı elde avuçta ne varsa çıkartıp albırt'a verdi ve ukrayna'ya kaçmasını söyledi.
ilk uçakla ukrayna'ya giden Albırt türk parasının orada değerli olduğunu öğrenince sevinçten deliye döndü ve ilk bulduğu otele gidip lüks bir oda tuttu. Çevresinden duyduğuna göre ukrayna'da kızlar teklif ediyordu. Dışarı çıkıp kızlardan teklif almayı düşünerek gezerken ukrayna mafyası tarafından götüne votka şişesi sokulup öldürüldü.
The end.