bugün

yükseleni ikizler olan ikizler kadını

YÜKSELEN iKiZLER BURCUNUN VERDiĞi KiŞiLiK

yükselen ikizler burcunun verdiği kişilik

Her zaman değişiklik peşinde koşan, neşeli, mutlu bir kişilik sergilerler. Değişmeyen bir çevrede mutsuz olur oradan uzaklaşmaya çalışırlar. Tutkulu olduklarından kafalarına taktıkları hedefe kesin ulaşırlar. bunu için zihinlerini ve tüm bedenlerini kullanırlar.

Çok hareketli olduklarından yorulabilirler. Cana yakın kişilikleri vardır. Başkalarının ne yaptığını, ne düşündüğünü hemen sezi verirler. Her şeyi akılları ile çözebileceklerine güvenleri vardır. Desteklendikleri zaman işlerinde iki kat verimli olurlar. Bilimsel araştırmalar hoşlarına gider çünkü gerçekleri araştırırlar. Gerçeğe tutkundurlar. Sürekli hareket halinde olmaları sanki onları yenilemekte, dinç tutmaktadır. Bu yüzden hep genç kalırlar.

Okumaya ve yazmaya çok düşkündürler. Müziği, resmi, yabancı dilleri, yolculuk yapmayı severler.

Çevrelerinde olup bitenleri iyi anlayıp yorumladıkları için her durumdan kazançlı sonuçlar çıkarabilirler. insanları çok iyi etkileme güçleri vardır. Eğlence peşinde koşmadıkları zamanlar paralarını çar çur etmez, çoğaltmak için her yolu denerler. Evlerini her türlü rahatlığını sağlamak için ellerinden geleni yaparlar, bu konuda savurganca davranırlar.

Yaratıcı bir kişilikleri vardır. Çok güzel konuşabilir ve yazabilirler. Bu yüzden iyi gazeteci olmaları olasıdır.

Çok titiz ve temizdirler. Evlerinin düzeni de bunu kanıtlar düzenli bir yaşama gereksinim duyarlar; bu nedenle evde çalışacakları bir işle yaşamlarını kazanabilirler. Kimi zaman hiçbir şeyi ciddiye almadıklarını gösteren çalışmalar yaparlar.

Çok değişik olan uğraşlarını dengelemekte ustadırlar. Aynı gün içinde hem işe gitmek hem bir parti vermek hem de bir şey yaratmak onlar çok zor bir şey değildir. Zarif, ince ve dengeli kişilerle bir arada bulunmak hoşlarına gider. Giyinmesini çok iyi bilirler. Yeni gereçleri bulup ortaya çıkarabilecekleri işleri severler. Laboratuar çalışmaları, bilimsel araştırmalar, ruhsal deneyler tam onlara göre işlerdir.

ikizler burcunun verdiği saygısız tavırları kontrol edebilirler. düşüncelerini pratik biçimde uygulayıp yeni bir adım atabilmek yetenekleri vardır.

Mantık evliliği yerine aşk evliliği yapmayı yeğ tutarlar. Kendileri ile aynı düşünce ve görüşleri paylaşan insanlarla mutlu olurlar. Cinsel yaşam, eşleri ile anlaşmaları konusunda pek önemli yer tutmaz, yani bunu pek fazla önemsemezler. Onlar için önemli olan özgür olmak ve eşleri tarafından sevilmektir. Gerçekte cinsel yaşamları oldukça düzenlidir. Diğer bütün konulara vakit ayırabildikleri gibi cinselliğe de gereken vakti ayırırlar. Hangi türden ortaklığa girerlerse girsinler paylarını halkça almak isterler.

Dinsel düşüncelere saygı gösterirler fakat bazı kalıplaşmış dinsel doğmalara karşın eleştirici bir tutum alırlar. Düşüncelerini olabildiğince çok insanlarla paylaşmak ve onlarla yolculuk yapmak isterler. Bu yolculuklar planlanmış geziler değillerdir; birden karar verilir ve yola çıkılır.

Başlıca sorunları gerçekten ne yapacaklarını bilememeleridir, çünkü maymun iştahlıdırlar. Bir gün onlara zevk veren bir şey başka bir gün vermeyebilir. Becerikli olmalarından ötürü birkaç işi birden yürütebilir. Onları gerçekten hoşnut işi buluncaya dek işten işe geçerler. Ciddi konularla uğraşmaktan çok dünya dışı işlerle uğraşan biri görünümündedirler.

En çok önem verdikleri konu arkadaşlıklarıdır. Bir çok arkadaşlıları vardır ve onlarla sıkı ilişkilere girmişlerdir. Yeni, hareket, canlılık, karşılıklı söyleyişi en hoşlandıkları şeylerdir. Onlarla kolaylıkla yakınlık kurabilirsiniz.

Gelecekteki kötü günler için bir kenara üç-beş kuruş atmayı severler. Akıllarını geliştirdiklerinde zor durumlarla karşılaşma oranının azaldığını bilirler. Belli etmedikleri halde kendilerini parasal yönde sık sık güvensiz hissederler.
güncel Önemli Başlıklar