bugün

bts

Army adını verdikleri hayran kitlesinin abartılı hareketlerinden ötürü birçok insanın önyargı beslediği Güney Kore'li hip hop grubudur.

Sanırım bu grubu pek dinleyen yok, o yüzden hakkında girilen entryler 2 sayfayı geçememiş.

Ergenlik aşamasındaki hiçbir evreyi atlamayıp fangirl olma olayının tadını kaçıranlar haricinde gayet seviyeli bir şekilde şarkılarını dinleyen insanlar var öncelikle bunu belirtmek isterim.

Geçtiğimiz günlerde es geçilmesi bir hayli güç olan başarılara imza attı bu grup.

billboard 200'de 1. sıraya ve billboard hot 100'de fake love parçaları ile 10. sıraya kadar yükseldiler. Uluslararası alanda kendilerini fazlası ile tanıtıp Amerika'daki mevcut birçok programın aranan yüzleri oldular.

Ülkeleri için büyük bir gurur kaynağı olsalar gerek, cumhurbaşkanları tebrik eden yazılar yayımlayıp duruyor. K-pop dalgasını müzik piyasasının kalbi olan amerika'ya ardından da dünyaya yaymış bulunuyorlar.

E hal böyle olunca ülkelerinde turizm elçisi seçilmelerini çok normal karşılıyorum her yıl binlerce insan Kore dilini ve kültürünü öğrenmek için kendini parçalıyor, akın akın Güney Kore'ye gidip geliyorlar.

Bana kalırsa bu başarılarını fazlası ile hak ediyorlar, alıcı gözü ile açıp bir kliplerini izlerseniz görsellik adına (mekan seçimleri, kostümler vs) ne kadar emek sarf ettiklerini görebilirsiniz.

Ayrıca YouTube'ta paylaşmış oldukları müzik klipleri yaklaşık 10 saat içerisinde 50 milyondan fazla görüntülenme alabiliyor arkalarında hakikaten ordu ( (bkz: army)) gibi bir kitle var.
güncel Önemli Başlıklar