bugün

çaylak

ersoy ulubey isimli zat ile özelden dil bilgisi konusunda saçma bir münakaşaya girmiştik. Bana “sorabilir siniz” kelimesinin ayrı yazılacağını savunmuştur. O günden sonra donuza eklediğimi falan yazdığım bir entryi nickaltına eklemiştim. Bu olaydan sonra bana sardı...

Nickaltıma entry sildiğim hususunda iftiralarda bulundu. Ben de ispatlarımı attım. Ondan da ispat etmesini bekledim. ispat edemezsen en ağır orospu çocuğusun gibi bir şeyi silinen entrynin en sonunda beyan ettim. ispat edemediği için o kategoriye girmis olacak ki beni şikayet etti ve çaylak oldum.

işte böyle bir sözlükteyiz. Kendimizi savunamıyoruz. Bu hep başıma gelmiştir, daha öncelerde de münakaşaya girdiğimde hep çaylak oldum. Küfür ettiğim için haksız duruma düşüyorum ne yazık ki.

24.06.2018 17:30 tarih, saatine kadar çaylağım.

Döndüğümde küfürleri azaltmaya karar verdim. Sinir olup ayar olduğumda ederim ama şahıs olarak etmeyi düşünmüyorum. Sizler de münakaşaya girmeyin. Küfür ederseniz haklıyken haksız konuma düşeceğinizi unutmayın. Donuzu kullanın. Hele ki iq seviyesi oda ısısıyla ölesiye yarış içerisinde olan götten çıkışlılar ile kesinlikle muhatap olmayın. Hadi Allah’a emanet ol sözlük.

iş bu entry çaylak olduğum için pek iplenmeyecek fakat yazma gereği duydum.