dokuz yil sonra evine donen kayip kedi 

1. aradığını bulamayan ve sadık sahibine geri dönen kedi lakin;

-demek geri döndün
    -evet anladım ki sensiz olmuyor
    -demek öyle ? *
    -miyavvvv kimmiş gelen
    -eski bir dost minnoş o da kalkıyordu zaten
    -ama ama ben
    -beni anlamalısın tekir bir haber bile vermeden gittin bende kendime yeni bir hayat kurdum
    -anlıyorum...
    #3953539 (bugsbunny, 12.09.2008 16:07)

Copyright © 2010 - uludağ sözlük

dokuz yil sonra evine donen kayip kedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dokuz yil sonra evine donen kayip kedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dokuz yil sonra evine donen kayip kedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about dokuz yil sonra evine donen kayip kedi. Copyrights of the articles are belong to their authors.