bugün

62 hava harp okulu öğrencisine müebbet verilmesi

gezi eylemlerinin en şiddetlendiği dönemde iktidar akıllıca tek bir hareket yapmıştır. bu da zaten eylemleri bitiren hareketi olmuştur.
son gece askeri; eylemcilerin karşısına sokağa çıkardı, oradaki eylemciler kafası çalışan, biraz okumuş, mantıklı insanlar olduğu için hemen şu sonuca vardı. “bu çocuklar polis gibi değil bunlar emir kulu, bunlar neden burada olduklarını bile bilmiyor” bu görüşün ve yapılan konuşmaların akabinde o gece bir anda halk geri çekilmiştir, içinde olduğum ve buna tanıklık ettiğim için çok net olarak söylüyorumki asker o gece sokağa indirilmese gezi daha uzun süre devam ederdi.
askerlik yapan herkes bilirki orda koşulsuz biat kültürü vardır, sorgulama şansınız yoktur. zaten en başında buna göre programlanırsınız.
şimdi bunu bilen her türk erkeği gibi diyorumki, o çocuklara gelene kadar siyasetin, bürokrasinin içinde buna destek verip planlayan isimleri yargılayamayıp; ki kim olduklarını bildiklerini biliyorum, günah keçisi olarak bu çoluk çocuğu kurban ediyorsanız; ne demokratik hukuktan, nede hz. ömer adaleti ile şekillenmiş islam hukukundan haberiniz yoktur.