bugün

2017 2018 sezonu fenerbahçe kezbanlığı

inanılır gibi değildir. bütün lobileri ve hakemleri ile beşiktaş'a saldırdılar, olay çıkarttılar, sadece sözlü değil fiziki saldırılarda bile bulundular. eyyamın her türlüsü...

beşiktaş'a saldırıp hükmen yenilmemek için cumhurbaşkanına kadar yürüyen bir lobi yaptılar. beşiktaş bir şekilde devreden çıktı. sürekli beşiktaş ile uğraşıp galatasaray'la "dünya deybişiyiz, doştuz" diye karşılıklı sululuklar yaptılar.

sonra ne oldu, hiç bir takımın iyi olmaması yüzünden fenerbahçe balına şampiyonluk potasına girdi. şimdi diyorlar ki galatasaray lobi yaptı şike yaptı.

yapar tabi a kezban camia, sen işi gücü bıraktın futbol oynayan takım olan beşiktaş'ı kıskanmakla, masabaşı oyunlarıyla yıpratmakla geçirdin, galatasaray ise senin bu kezbanlığından faydalanıp her şeyi yaptı. galatasaray'ın şaibeleri hiç konuşulmadı bile, çünkü spor kamuoyu kezban camianın kezban hocasının hezeyanlarıyla oyalandı durdu.

beşiktaş'ı yıprattın ne oldu söyle kezbanbahçe, seneye beşiktaş yine gümbür gümbür gelir. koca istiyorum diye yırtınıp, kocayı başkasına kaptıran cazgır kızlar gibi kaldın ortada.
güncel Önemli Başlıklar