bugün

endoskopi

boktan, pislik bi şey kanka. ilk başta odaya çağrılıyosun, heyecan adrenalin tavan yapıyor. hemşireler pis pis sırıtıyor moral vermek babından ama az sonra görcen ebeninkini sırıtışı o. uzan şuraya dedi içlerinden en güzel olan hemşire. sevindim abaazanlıkla, tek kişilik yatak ama olsun dedim. sonra aç ağzını diyince roller değiştir. terslik olduğunu o anda anladım.

neyse tertip açtık ağzı iki el ateş etti hemşire fısfısla. korku var mı dedi ağzım un dolu gibiydi yusuf yusuf bile diyemedim nasıl uyuştuysam artık. uzanırken pozisyon almamı söylediler. artık roller değiştiğine kesin kanaat getirdim. sol tarafa doğru yat, sol kolunu belinin üstüne koy, sol ayağın uzanık kalsın, sağ ayağını kır dediler, aynı anda yapmaya çalıştım düştüm moron gibi. doktor bastı şaplağı. şaka bi yana paşa paşa harfi harfine uyduk. adrenalin kulaklarımdan fışkırıyor artık.

yine neyse hacı garpi bir şey getirdiler boksörlerin dişine takılan zımbırtı gibi ama ortası delik al ağzına dediler. oral başılıyor film kızıştı. neyse aldık ağzımıza el mahkum döt gardiyan. dişlerinle sık dediler sıktım o uyuşmuşluğun verdiği izin kadar. sonra doktor elinde malzeme dikildi karşıma. hemşirelerin teki ayaklarıma teki belime teki falama bastırıyor. tek gördüğüm doktorun fermuarı. ağzımın etrafına peçete serdiler. doktor aldı eline malzemeyi, malzeme dediysek hortum. tırsma burundan nefes al dedi. oysa ki ben götümden soluyorum. pozisyonun kurbanlık koyun misali.

tekrar neyse üstad, ortası delik olan zımbırtıdan soktu hortumu hotum ilerledikçe bulantı, ögürme geliyor istemsiz, nefes almak zorlaşıyor, gözünüzden oluk oluk yaş geliyor... ağzım da uyuşmuş sağa solo salya akıyor, pis tabi ama normal yapacak bi şey yok. hortum durdu sonunda baktı sağa sola heralde gördü göreceğini başladı hortumu çekmeye. çekerken de sokarkenki eziyetlerin aynısı. çırpınmaya çalışıyorsunuz ama hemşireler kelepçe olmuş sanki kıpırdayamıyorsunuz.

son neyse ki hortum çıktı sonunda, hemşireler bıraktılar. geçmiş olsun diyip. beni gaza getirdiler sakin bir hastaymışsın diye. o gazla yakınamadım bile.

işin özü (tanım) endoskopi iğrenç bir şey. allah kimsenin başına vermesin diyim. bana da geçmiş olur inşallah.

edit: narkoz vermediler, sadece ağzı uyuşturmak için sprey sıktılar.