bugün

fenerbahçe nin şampiyonlar ligi nde 0 puan çekmesi

bir yerleri hızla havaya kalkan fenerbahçe taraftarını gerçeklerle yüzleştirecek tokat gibi bir cevap olacaktır kanaatindeyim. hayal aleminde kürek çekmenin uğrattığı hüsranı hemen yanı başınızdaki kadim dostlarınız galatasaraylılara sorun isterseniz. sizi seve seve aydınlatırlar bu konuda. hele hele bu sene şampiyonlar liginin şampiyonu ilan edenler var feneri ki üzülüyorum.

türkiye'nin iki güzide ekibi. galatasaray ve fenerbahçe... iki klübünde kadroları ve teknik heyetleri beklentilerin çok çok altında. bu teknik zaafiyetler galatasaray'da su yüzüne erken çıktı. daha dün gıyabımda asılıyordum kadro ve skibbe hakkında olumsuz görüş bildirdiğim için bugün bakıyorum da bazı arkadaşlar skibbe'yi gönderme kampanyaları başlatmışlar. öngörü başka bir şey tabi, öhöm öhöm!

fenerbahçe de uyarılarıma kulak kesilmezse sonu belli. gruplarda sıfır çekmek... hem bu yabancı olmadığı bir durum fenerbahçe taraftarının. iddia ediyorum bugünkü teknik kadrosu ile fenerbahçe dişli bir gruptn çıkmayı bırakın puan dahi çıkaramaz. bu kadar net konuşuyorum. galatasaray konusunda yanılmadım, yanılmayı isterdim. ancak inşallah bu sefer yanılırım ve fenerbahçe gruplarda sıfır çekmez.