bugün

kalbimdeki deniz

Özellikle başlamadığım, sonra merak Edip inadına izlediğim dizidir. Çünkü içinde tasvir edilen hayat, karakterler falan o kadar gerçek olan bir dizi ki, bazı detaylar abartı, yaşanan olaylar aşırı trajedi olsa da bir noktada topluyordu, ta ki bugüne kadar.

--spoiler--
Ki son bölümde yozef in aşırı zorlama ilanı aşkı ve öpüşme sahnesi, sonra Mustafa nın tavrı saçmaydı.

Bugün yayınlanan bölümde olanlar herhangi bir dizide öyle birdenbire olmaz, bir saçmalık var. Gözden düşürmek için plan mı yaptılar, senaristin metnine çaycısı mı müdahale etti bilmiyorum, tam bir dönüm noktası bölüm izledik.

Arkadaş Hadi başında olanları bir nebze anlarım da, 10 bölümlük olay tek bölümde olunca biz de şaşırdık. Kaldı ki karakterler tam uçtu. Lan Mustafa dediğin adamı tek büyüten babası derviş gibi adamdı, bu çocuğa ne oldu da önce nişanlısını dövecek, sonra haketti diyecek, hızını alamayıp yozef i dayı dayı köşeye sıkıştıracak? Yanında takılan güzelce bir kız vardı onu ön plana çıkar olmaz mı? Adam tam bir maganda oldu, takıldığı hatun da kenar mahalle dilberi. Hey Allahım!

--spoiler--

Ya zaman olursa günceller tek tek yazarım da. Tek bölümde tüm birikimi yemiş dizidir maalesef. 5 bölüm içinde sonlanmazsa 6. Bölümde ne yaşanacak tahmin etmeye korkuyorum. Dizilerinde bile huzurlu olamadığın bir ülkeyiz te Allah'ım ya!