bugün

gs ve fb lilerin beşiktaş ı küçük görmesi

Malum karakter sınırı ama anlaşılıyor olmalı. Uzunca süredir Beşiktaşlı olarak ergen taraftarların artışı nedeniyle bir gereksiz ve kulüp duruşumuza uygun bulmadığım entry Lee okuyordum karakartal yuvalarından. Ama gs FB ağırlıklı kendi yakın arkadaş çevremde de görünce deliye döndüm.

Ulan yıllar yılı GS Avrupa başarıları kazanırken biz yapmış gibi gururlandım, gençlik nefretimken yaptıkları isyan karşısındaki saygımdan büyük FB taraftarı diyerek her seferinde hakkını vermeye çalıştım. sizin bizim sportif başarımıza benzer olumlamalar yapacağınızı sanıyordum, bu ne lan?

Şampiyonlar Ligi'nde bok atmalar, efendim adam gibi takım olsaydı ligi alır götürürdüler... Delirdiniz galiba, ya da birbirinizle olan ezeli rekabetiniz aşağılık komplekslerinin bir yansımasıydı herhalde??

Arkadaş adamlar galip geldiğimiz, hatta 9alatasaray yapma ihtimali bile mümkün gözüken maçtan sonra Beşiktaş'ın bir gün bitecek olmasının falan hesabında. Olur kardeşler imkansız değil. iy düzeyde olan takıma yetişmeye çalışırken gelişir, olası bir teklemesinde geçersiniz belki. imkansız değil. Ama bu nasıl bir aşağılık kompleksi anlamak mümkün değil ya? Arkadaş bakın keyfinize, iyi futbol oynayan kazanan biraz biz olalım. 90larda öyleydi, 2000 lerde kesik kesik yaşadık, 2010 lar bitmeden oluşan takım katıldığı her turnuvada kafaya oynar kapasitede, bir kaza yaşamazsak belki biz de Avrupa'da kupa kaldırırız. Bu yıl şampiyonlar ligi fazla iddialı ama seneye UEFA mesela? Bu gibi düşünceler takımım için çok uçuk sayılmaz, oturup diğer takım taraftarları ile bunu tartışmak isterim, isterim de.. Peki kuzum sizin derdiniz nedir? Söylesem yok x takım gelse şöyle çakar, y gelse böyle çakar deyip, dedikleri takımların beynine verdiğimizde aman canım zayıflar diye ağlayacaksınız.

Hayır anlamadığınız şu, benim takımım şampiyonlar ligi 2. Turda en zor kurayı çeksin razıyız arkadaş, korkmuyoruz. Deli cesareti ya da boş delikanlılıktan değil, herhangi bir sahada net skorla kazanabilecek potansiyelimiz olduğundan. Son maçımıza diğer maçın skoru lehimize olur ve kazanırsak çıkarız diye değil, as takımla mı çıkmak iyi yedeklerle oynamak mı ikilemiyle çıkıyoruz. Bu söylediklerim asla yaşadığınız ruh halleri olmadı, en güçlü zamanınızda en düşük profilli rakipten darbe yeriz diye korkuyordunuz. Her maça yenilme ihtimali ile başlıyordunuz biliyorum. O yüzden anlamıyorsunuz. Biz en umulmadık işleri yapan takımız, buna 3-0 öndeyken 3 gol yemek de dahil, son maçı kazanıp üst tura çıkacakken 6 yemek de, kalesine gelen her atağı fileler de görmek de dahil. Keza her deplasmanı kazanmak, lider çıkmayı garantilemek, rakibi top yaparken psikolojik olarak mağlup etmek de. Biz yüksekten uçarız koçlar, yere çakılacak zamanın olabileceğini de biliriz. Bu yıl farklıyız ve Avrupa'da iş yapacağız diyorsak bir bildiğimiz var. Seviye çok yüksekte ama maçlara erişmek zor değil, izleyin siz de görün. Büyüklük lafta değil sahada gösterilir, bunu idrak etmediğiniz sürece terimler azizler eksik olmaz tepenizden. Kartal gölgesi de tabii.
güncel Önemli Başlıklar