bugün

marmara üniversitesi hukuk fakültesi

ders programını değiştirerek insanın hayatının nasıl allak bullak edilebileceğinin kanıtıdır kendileri.
4.sınıf dersi tutulup 1.sınıf dersi yapılır. bunun gibi birçok derste aynı muameleye tabii oldular belirtmeden edemeyeceğim. bu 4.sınıftan 1.sınıfa indirilen ders yeni gelen 1.sınıflara başlatılmak yerine tüm sınıflara gösterilir.
niye?
piskopatlığın dibine vurdu kendileri o yüzden. kendileri derken okulu diyorum canım.
sonra bununla yetinmedi kendileri. 10 tane dersin yeri değişince olayın boku çıktı. ders programları gibi sınav programlarıda altüst oldu. alttan iki dersi olan biri olarak tam 16 sınava girdim. yani daha 2 adet var.
millet okulu bitirdi finallerine girdi. finaller açıklandı yaz okulu başladı. yaz okulunun ilk vizeleride yapıldı. ama biz ne yapıyoruz? tam bir buçuk aydır finallere giriyoruz.

okulum benim sağolsun sınavları benim için bir yaşam biçimi haline getirdi. maaşallah nazar değmesin 4 günde bir sınava giriyorum gibi birşey. dedim ya yaşam biçimi diye; yazın tutup 4 güne bir sınav koysalar kazımaz artık beni.
ciddi anlamda hayata hazırlıyorlar vallahi bak.
artık bir kamburum var.
teşekkürü borç bilirim.
geçen gün hususi olarak finaller başlamadan bir gün evvel aldığım nescafe kavanozuna baktım 1/3'ü kalmış. kavanozdanda ortalama 100 fincan çıktığını düşünürsek vay benim halime.