bugün

taksim gezi direniş parkı

devletin kolluk kuvvetinin kendi halkına ateş açması ile ordu içerisine bizzat hükümetin bilgisi dahilinde sızmalarına izin verilmiş subayların ateş açmasını bir tutan kafalarca yadırganan mevzudur.

ulan harbi bu yeni nesile üzülüyorum içten içe. öldürülmüş insan sayısı üzerinden sidik yarıştırıyor aklınca. olayın vehametini anlayacak kapasite yok. bir tarafta "hükümetin" bilgisi dahilinde yıllarca devlet kademelerinde kadrolaşmış bir örgüt ki daha da vahimi "hükümet binlerce defa bu oluşuma karşı uyarıldığı halde" kadrolaşmasına izin verilmiş bir örgüt halka bomba atıp ateş açıp katlediyor diğer tarafta tamamen haklı sebepler ile sokağa çıkmış ve polis zamanın başbakanının sonradan itiraf ettiği gibi "emri ben verdim" söylemi ile şiddete başvurana kadar barışçıl şekilde eylem yapan insanlar. tabi evde göt büyütüp yandaş medyadan izlediysen gezi olaylarını sana göre oradakiler terörist olur..

"gezide ölenler şehit olmadı ama 15 temmuzda ölenler şehittir" kim veriyor bunun kararını hayırdır yaradandan vahiy falan mı geliyor size ? yada karar mercii siz misiniz ?