bugün

ayak fetişizmi

bileklerinden başlayan ve parmak uçlarında nihayet bulan bir şiir gibidir; cinsilatife'nin ayakları...

ilkin orantılı olmalıdır ki, a x 2,5a en-boy ölçüleri; ideal boyutu tarifler ve bizi 10cm. genişliğe karşı 25cm. uzunluğa götüren bir ölçüttür. bu dikdörgenin içine giren ayak bir erkeği kendinden alabilir.

bu ideal ölçülerdeki ayak için baş parmak; 3cm. ve takip eden 3 parmak; birer buçuk santimetre, son parmak ise 1cm., parmak arası boşluklar da toplam 1cm. olmak üzere cem-an; 9,5cm. ve 0,5 cm. baş parmak mafsal kemiği çıkması olarak toplam 10cm. ideal en ölçüleridir lakin, bu ölçülere uymayan ayaklılar üzülmemeli ve kendi ayaklarına göre, en boy temel orantısına bağlı yeni boyutları belirlemelidirler. baş parmak boyu, diğer parmak boyları için baz noktadır ve sonraki parmak aynı uzunlukta kalmak koşuluyla küçük parmağa kadar takip eden iki parmak bir öncekinden 0,5cm. kısa olmalıdır. küçük parmak için bu fark 1cm. dir.

ayak bilekleri; bağlı olduğu bacaktan soba borusu gibi inmemeli, mafsal noktasından sonra fark edilir bir incelme olmalıdır ki erkeği rüya alemlerine taşıyabilsin. özellikle yüksek topuklu ayakkabı giyen bayanlarda bu çok önemli bir detaydır.

bir ayağı seksi kılan bu temel boyut kriterlerini belirledikten sonra iş; kadınların yapmaları ve yapmamaları gereken şeylere gelir;

- kadın ayağı temiz olmalıdır. kirli ise hiç olmasındır, kapansındır.

- mevsimin el verdiği ölçüde parmakları gösterecek ayakkabılar tercih edilmeli ve bu ayakkabılar zinhar apartman topuk tabir edilen çirkin tarzda olmamalıdır zira, apartman topuk denen tür; bir dallamanın gaflet ve dalalet anında icat ettiği, kadın ayağının sahip olduğu zerafetin içine sıçan amorf bir türdür.

boyu uzatma gayesi ile kendini çirkinleştirmekten başka bir işe yaramaz. üstelik bu istek; yüksek ökçeli zarif bir ayakkabı ile de rahatlıkla sağlanabilir. bilen bilir...

- seksi bir ayak için seçilen ayakkabı; hiçbir zaman ayağın cazibesini gölgeler nitelikte frapan olmamalıdır. açık tarzda, zarif atkılı ve ayağı tüm detayları ile gözler önüne seren yüksek ökçeli ayakkabılar; kadın ayağı ile eşsiz bir uyum sağlarlar.

- tırnak ojeleri çok çok önemlidir. 10-15 günlük kırık-dökük ojeler olacağına hiç olmasındır, vakit geçirmeden asetonla silinsindir. kadınlar bunu önemsemeyebilirler fakat erkekler önemser ve onlar için; başta, kadının kendisine baktığının ve özen gösterdiğinin delili niteliğindedir. oje kullanmak istemeyen kadınlar parlatıcı kullanabilirler. yahşi olur...

- parmakları gösteren ayakkabılarla nenem tarzı, toprak rengi nontransparan çoraplar hiç uyumlu olmazlar. ayakkabının önü açıksa ne için açıktır? değil mi ama... parmakları göreceğiz ve notumuzu ona göre vereceğiz!

- beyaz transparan çoraplar içerisindeki kırmızı ojeli tırnaklar ilginç bir çekim alanı oluşturabilirler. bu; dikkate alınası bir detaydır.

(bkz: ben kendimden biliyorum)

edit: yazım kuralları.