bugün

otobüste sevişmek

lan bak sinirleniyorum bazen böyle, doluyorum falan insanlara. pis pis bakıyorum, gerçi onlar anlamıyorlar fazla. geniş takılıyorlar. seviyorum onları, çok uslular, edepliler, aklı başında, spesifik tipler. otobüs insanları.

canlarım ya bir de hayatları var onların. yaşıyorlar falan, çalışıyorlar. sürekli bir çaba içerisindeler. gözlemliyorum, çoğu da memnun hayatından. memnun olmayanlar da muavine sataşıyor, ya da şöföre sövüyor falan. kasise hızlı girerse bağırıyor çağırıyor "yavaş muğa goduum, kim şöför yaptı seniğ" diye. empati yapmıyor dangalak, üzülüyorum. ama konumuz bu değil, bunu da inceleriz elbet bi' yerde.

"iki paragraf yazmışsın daha başlıkla alakalı bir şey göremedik dostum" deme sakın, bekle sakin ol.

bir de bu otobüs insanlarının aykırı tipleri var, marjinal, sofistike insanları. ben onları da severim, onlar da can. ama bazen onlar da sinir bozucu olabiliyor. yaaa!! diye başlıyorum onların sinir katsayımı arttıran eylemlerini aktarmaya. yaaa!!! bunların sevgilileri var. nasıl içerliyorum böyle kıvrılıyorlar falan birbirlerine, sokuluyorlar, ısınıyorlar. ne kadar güzel yahu, halbuki ikisi de klozet kapağıyla ilişkiye giren bölgeme benziyorlar. var mı öyle dünya lan? bombayı patlatıyorum; bunlar sevişti lan!! evet, mekan körüklüydü, en arkaya yerleşmiş götvari sevgililer, baktım bir kaynaşmalar falan fişmekan. döndüm yanımdaki adama, bak dedim baba canlı erotik mpeg, hiçbir yerde bulamazsın izlemene bak*. neyse koçum, sinir oldum ben bunlara. ya öyle çok ateşli bir sevişme sahnesi değildi şimdi sizi de kandırmayayım ama, dudaklar birbirine değdi, benim uçak havalandı böyle şeyler oldu, çok eğlendik. sonra eve geldim, esra erol'u izledim, adam taş gibi karıyı da beğenmedi muğaa goo. yeter sıkıldım diyerek sonlandırıyorum, görüşürüz öptüm kib by sçs fck.
güncel Önemli Başlıklar