bugün

erotik hikayeler

selamlar, ben 1.23 boyunda iri göğüslü dolgun memeli, küçük popolu, büyük kalçalı bir erkeğim. bizim karşımızda oturan bi amca var. o da 1.44 boyunda kalçası yok ama memeleri gayet dolgun. ona karşı boş değilim gibi bir his var içimde ama nereden geldiğini kestiremiyorum. neyse konumuza dönmek istiyorum.

3 yaşından beridir yan komşumuzun kızı kuturpancaney e aşığım. kızı bi görseniz
-bu mu lan hoşlandığın kız
dersiniz. o kadar çirkin. benim götüm daha güzel. zaten artık soğumaya başladım. onun yerine onların yan komşularının kızı var. biiçimsu. adı biiçimsu. babası yanlışlıkla koymuş. bu konuyu öğrenmem gerekiyodu.

sordum babasına
-sizin kızınızın adı neden biiçimsu
dedim. amca bön bön baktı öyle. sonra bi şeyler söylemeye çalıştı ama nafile, çıkmıyodu kelimeler ağzından. meğerse pepeymiş adam. o kadar üzüldüm ki. orada ağladım durdum. bağırıp çağırıyordum. nolduğunu anlamadım zaten. cinnet geçiriyormuşum.
-hayır dedim olamaz olamaz..!!
sonra azıcık sakinleşince içeri davet etti fikrigül teyze. aklı fikri bende gibi duruyordu teyzenin. korktum biraz ama sonra dinginleştim.
-fikrigül teyze..
dedim.
-bi bardak su alabilir miyim ?
oda baktı suratıma. öyle bakıp kaldı.
-şş alooo.
dedim.
-fikrigül teyzeee size diyorum
dedim. bağırmaya başladı bana.
-anlamıyooommm seni..!!
dedi. sonradan öğrendim o da sağırmış. artık film koptu bende. ağlamaya başladım yine. durduramıyordum kendimi. sonra kağıt kalem aldım. baktım olmayacak bu ilişki. kağıda yazdım.
-kızınız biiçimsu nerde ?
yazdım. dürtücan amca aldı elimden kağıdı. sırıtmaya başladı.
-bizim kızımız 2 yaşında kayboldu, adı da biiçimsu değil afetsu
yazdı.
-sonra 3 yaşında bulduk 4 yaşında yine kaybettik.
yazdı. akabinde
-6 yaşında tam bulacakken yeniden kaybettik.
yazdı.
-allah allah, şuan nerede ?
dedim.
-yan komşuda.
dedi. adam birden konuşmaya başladı. gözlerime inanamadım.
-dürtücan amca konuşuyosun konuşuyosun bu bir mucize
dedim.
-arkasına döndü ve gitti. aşırı sevinçliydim. nedenini anlamaya çalıştım bulamadım. sonrasında yan komşuya gittim bir de ne göreyim. üstünde daracık bi tişort memelerinin ucu belli oluyo, altında daracık bi tayt, hatları belli oluyo. karşımda duruyordu. bizim iki yan komşumuz fahritoy amca.
-amca ne ayak bu ne hal.
dedim. o da
-firtıkcan havalar çok sıcak, bizim evde beton annıyonnu. acaayip daraldım bee.
dedi.
-annıom annıom.
dedim ve ekledim.
-buralarda şöyle şu boylarda şu kiloda gözleri böyle, saçları şöyle bi kız var mı ?
dedim. adam sinirli sinirli bakarak.
-az önce buradaydı, 4 saat önce gitti, 2 saat sonra geri geldi, yarım saat oturdu, 15 dakkada evde koşturdu sonra kayboldu.
dedi.
-tamam tamam o zaman hadi görüşürüz.
dedim.

eeee yeter lannn ne bu böyle s*kerim bu aşkın ızdırabını dedim ve eve gittim. açtım bilgisayarımı koydum porno cd sini çalışmadı şerefsiz. hay ben bu günün dicektim. kapı çaldı. bir de ne göreyim. işte onu anlamadım. bir şey göremiyordum. kapıyı biri çalmış kaçmış gitmiş şerefsiz. yeter lan yeter anua goyum dedim. geçtim banyoya başladım osbire. bi posta, iki posta, üç posta. artık yeter dedim. yorgun bitkin düşcez, bi duş alayımda kendime geleyim dedim. açtım musluğu. su akmıyo anua goyum. bizim mahallenin borusu patlamış meğer. 3 gün susuz kaldık. bende cenabet. banyo da spermli spermli.

işte böyle hocam benim hikayemde. en kısa zamanda evlenicem, beklerim sizi de. bu arada o kızı bulduk ama yine kayboldu. diyeyim dedim. ayrıca evlenmekten de vazgeçtim. ama siz yine de gelin.