bugün

suriyeli kılığına girip toki evine yerleşmek

sabah işe gelirken radyodan duyduğum haber üzerine henüz uyku sersemliğini atamamış beynime tam anlamı ile oksijen gitmemişken aklıma gelmiş olan müthiş fikirdir. zaten 14 yaşlarımdayken boşuna einstein gibson demiyorlardı eheheheh

oğlum yaşım geldi 34 e. devletime ve milletime hizmetimi layıkı ile yaptım 18 ay aslanlar gibi. maaşımdan düzenli olarak kesinti oluyor aldığım her şeyde sakız dahil %18 vergimi de kesiyorlar değil mi ? pekii 17 yaşından beri bir fiil çalışan ve göreve çağrıldığında koşa koşa gitmiş olan şahsıma bugüne kadar devlet ne verdi ? hiç bir şey.. sağlık hizmetini veriyor demeyin kalbinizi kırarım her ay 350 küsür lira civarı sigorta ödemesi yapılıyor o kesinti olmasa maaşına eklenir düşün. ve senede maksimum 2 defa hastaneye giden birisiyim ilaç da kullanmam kolay kolay..

velhasılı bugüne kadar bu kadar hizmet veren şahsıma ve benim gibi milyonlarca vatandaşına çöp dahi vermeyen devletim gidip çöllerden gelen arapları evlere yerleştiriyor. üstüne vatandaşlık da veriyor muhtemelen işsizlik maaşı bağlanacak daha rahat üresinler diye ısınmaları, su ihtiyaçları her şeyleri karşılanacak. öyleyse bize düşen sınırdan çıkıp 5 dakika sonra suriyeli olarak geri girmektir. sonra gelsin toki evleri gelsin işsizlik maaşları bir tanede hatun bulur devlet davşanlar gibi ürer gideriz..