bugün

erdoğan ın diplomasındaki 13 büyük çelişki

13 değil 53 çelişki de olsa yurdum insanı için bir anlam ifade etmeyecek olandır. Zira geçmişteki şu şerit değiştirmelerine rağmen bu millet görmek istememiştir:
1-)Nato nun libyada ne işi var kardeşim dedijten 20gün sonra Nato Libyanın Libyalilara ait oldugunun tescili için gitmelidir demiştir.
2-)Parası olan bastiracak parasını askere gitmeyecek, Parası olmayan askere gidecek, Yok böyle bir dünya dedikten iki ay sonra Bakanlar Kurulumuz en kısa zamanda bedelli askerlikle ilgili yasayı hazırlayacaktır demiştir.
3-) Meşhur Oslo görüşmeleri ortaya çıkmadan evvel pkk ile görüşen şerefsizdir deyip, ilerki zamanlarda devlet görüştüden Ben gönderdim görüşmeye çarkı.
4-) Tek dil mevzu ve arefedi de Ben ne tek dil dedim ne tek din dedim açıklaması
5-)Habur konusundan ümitvar olup sonradan eleştirmesi.
6-) Dolmabahçe mutabakatı mevzusu varki. Yalçın Akdoğana nefes alma dese nefessiz yaşayacak bir adamın bu görüşmeyi kendinden habersiz yaptığı açıklaması (yersen. Halâ en sağlam adamı üstelik)
7-)Meşuuur cemaat hadisesi ve sonrası kandavalılığı.
8-)Hayırsever Reza için bir aydır abd ye hiç salvo atmaması, o hayirseveri sahiplenEmemesi

Uzar da gider bunlar. Hal böyle iken bu millet sizce diplomaya ne kadar önem verir. Ben Cumhurbaşkanımızın yerinde olsam evet o diploma sahte, buyrun la, neydeceksiniz derdim. Ve bir kahramanlık daha yapardım.
güncel Önemli Başlıklar