bugün

bop

yahudiler ve hıristiyanlar tarafından yürütülen bir projedir. müslümanlar tarafından asla yürütülmeyecektir, desteklenmeyecektir. çünkü müslüman toprakları hedef alan bir projedir.

türklere sesleniyorum! bu topraklar arasında türk yerleşim yerlerinin hemen tamamı bulunmaktadır.

dünya nüfusuna göre azınlık olan yahudilerin yerleşmeyi hedeflediği geniş toprak parçası. cepçi hıristiyanları kendilerine yancı yapmışlardır. maddi kaynağa tav olan hıristiyanlar zaten olayın üzerine yüz yıllar önce atlamıştır bile. böyle büyük bir ittifak tabi ki en başta yahudilerin işine yaramak zorundadır.

bu ittifak ortadayken bizim önce başbakan, sonra da cumhurbaşkanı deyip bağrımıza bastığımız recep tayyip erdoğan aşağıda ki videoda seyredeceğiniz konuşmayı yapmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=r3omgHY1jmI

bana sağcı veya solcu demeyin lütfen. hangi televizyon kanalı aracılığıyla bu videonun yayınlandığını da önemsemeyin. zira gereksiz. siz olaya odaklanın.

bu projenin amaçlarına da değiniyor kendisi. diyor ki; "büyük ortadoğu projesinin amaçları bellidir. bop, ortadoğu barışına yönelik olarak kurulmuş." dikkatinizi çekerim. 'kuruldu' demiyor. 'kurulmuş' diyor. merak ediyorum, şekerle kandırılan bir çocuk gibi hissediyor mu kendini? şahsına neler vaad edildi yahudiler tarafından?

yapılan algı yönlendirmeleri sayesinde bugün bir müslüman bile islam'ın bağnaz bir din olduğunu düşünebiliyor. ahiri kaygılarla bir çoğu islam dinine mensup olmaya devam ediyor. bunu çevremize dikkatlice bakarak açık seçik görebiliriz. bop eşbaşkanı recep tayyip erdoğan iktidara gelirken bu durum böyle değildi.

ve evet, projenin türkiye ayağı türkiye'nin mali durumunu düzeltmeyi hedefliyordu. kısmen gerçekleşti ve birileri zenginleşti zaten. türkiye'yi itaatkâr bir köle durumuna düşürmeleri için bu gerekliydi.

"türkiye'ye de bir görev verildi ve biz bu görevi üstlendik" diyor konuşmasının devamında.

bugün ise yahudilerin emir erini def etsek bile yerine koyabileceğimiz bizden biri görünmüyor ortalıkta. bahçeli mi? kılıçdaroğlu mu? meral akşener mi? sinan oğan mı? hangisi türkiye'yi bu bataktan çıkarabilecek? hangisi bu görevi terk edebilecek? görevi terk ettik, sonrası için ne olacak?

okudunuz, seyrettiniz.

----

evet, bu adamın gerçekten iyi biri olduğuna ve halkın yararına bir amaç güttüğüne inanmak istedim. ancak öyle değil. ne yazık ki bir çoğu bu adamın fanatiği olmuş durumda. durum ciddi. ama pek umurumda değil. belli bir akışı var zaten tarihin. değiştiremeyeceğime göre, seyredeceğim.

düüt: tamam eksile ama mantıklı eksile.