bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Evet itiraf edeceğim.! hemde şimdi.! Sözlükteki bazı yazarlar sayesinde itiraf etmediğim ama gurur duyduğum durumlar. Sözlükteki dinsizlerin ve faşistlerin başıma üşüşmemesi için çok dayandım. Dinsizlik almış başını gidiyor dini bir başlık açsan dalgaya alınıyor sorsan %99u Müslüman ülke, birde böyle bir başlık neden açıyorsun diye hesap sorarlar ama adam dini değerlerimizle ilgili dalga geçilen başlık açsa onun altına ne güzelde yorum yapıyorsun.
itirafım şu ki; imam oğluyum ben. Sözlükteki artık dinsizlik kokuyan başlıklara gördüğüm an cevap vereceğim istediğiniz kadar eksileyin istediğiniz kadar özel mesajdan saçma sapan mesajlar atın gereğini yapacağım. Dinini yaşayan insanlara ne kötü bakıyorsunuz öyle yazık gerçekten yazık.
Ikinci itirafımda şu ki; kürdüm ben. Sözlükte en çok konuşulan muhabbet. Kürtler şöylede böylede sen nesin ki ve kimsin ki benim hakkımda kötü bir beyanda bulunup millete satıyorsun? Irk kavgasına neden sebeb oluyorsun? "K*rt" diye yazı biçimi yapıp birde kürde ü harfi yok yazıyorsunuz. Sizler kim oluyorsunuz da bunu yapabiliyorsunuz? Neden bu nefret? Neden? Yapmayın hepimiz insanız ırk önemli değil dedik mi "hümanist!" Diyorsunuz ne yapayım ayırayım mi sizin gibi? islam aleminin en büyük eksikliği dinini iyi bilmemesi, bir yerden başlamak gerek artık. Senin ırkın değil takvan kurtaracak. "He bu Türk doğru cennete" denilmeyecek! Anlayın ya şunu! ilk namazdan sorgulanacaksınız ırkınızdan değil! Benim ırkım Kürt ve ırkımı ben seçmedim Allah istedi oldu. Biraz düşünün lütfen. Selametle.
güncel Önemli Başlıklar