bugün

tum peygamberlerin sami irkina gonderilmesi

bu dünyada gelip geçmiş en tüccar zihniyetli ırkın, sami ırkının günümüzde yaşayan akrabalarının iddiası, ki külliyen yalandır. hz mahmut gerçeğini gözardı edenlerin sömürü kokan beyanatıdır. şimdi içinizden hz mahmut kim ulen diyen dinsizler çıkacaktır, ki ayıptır, saygısızlıktır. kendi inancına saygı bekleyen, başkalarının inançlarına da saygı duymalıdır.

diğer tüm peygamberin sami ırkına, yani babil; asur; fenikeliler ve onların günümüzde yaşayan temsilcileri yahudi ve araplara gönderilmesi, bunların ne kadar dandik milletler olduğun da bir göstergesidir aslında. işte biz ırkçı olmadığımız için dikkate almıyor ve geçiyoruz.

kuran ı kerim'de de bahsi geçtiği üzre, (*) gerçekte tüm ktsal kitaplar eskilerin birer masalıdır. mahmutizm hariç. o son dindir. peygamberim diye ortaya çıkan 124.000 kişi gerçekte din yaratıcısı, iman senaristi, küresel sömürücü kişilerdir.

yeri; göğü; evreni ve tüm hayatı yaratan yüce bir varlığın, kullarını ilkin dinsiz yaratacağını, sonradan bir din göndermeye karar vereceğini ve uymasını istedikleri kurallara davet için de "ahlaki düzeyi tartışmalı fanileri peygamber olarak seçeceğini" ve bunlara "sonradan bozulacak kitaplar gönderebileceğini" düşünmek, en başta yaratıcı kavramına ve onun büyüklüğüne yönelik çok büyük bir saygısızlıktır. tanrının yüceliği kavramına aylırılıktır.

eğer bir tanrı olsaydı ve kulları olan insanların bir takım kurallara uymasını arzulasaydı, zannediyorum bunu çok daha basit ve mükemmel bir şekilde yapardı. bir kitap gönderseydi eğer, o kitapta asla ve asla "peygamberin evinde çok oturmayın; akşam yemeğini yiyince kalkın gidin" gibi evrensellik dışı - kişiye özel talimatlar da bulunmazdı.

peygamberler hiç olmasaydı, emin olun ki dünya bu kadar kötü bir yer olmazdı...

(*)

furkan suresi 5. ayet: yine onlar dediler ki: (bu ayetler), onun, başkasına yazdırıp da kendisine sabah-akşam okunmakta olan, öncekilere ait masallardır.

kalem suresi, 15. ayet: "ona ayetlerimiz okunduğu zaman o, "öncekilerin masalları!" der."
güncel Önemli Başlıklar