bugün

yay burcu erkeği boğa burcu kadını ilişkisi

2 yılı flört, 6 yılı evlilik olmak üzere toplam 8 yıldır sürdürmekte olduğum ilişkidir. Yay ve boğa olmayanlar anlayamazlar ama mükemmel ötesi bir ilişki olduğu kesin.

Bir kere boğa kadınları aklı başında, anlayışlı ve sabırlı kadınlardır. Ben yay erkeği olarak sıkmaya, boğmaya gelemem. yay gibi gerilirim. Eşim de her konuda bana güvenir ve bunaltmaz. Arada kıskandığı olur tabii ama ben de kıskancım. Yalnız burda altını çizmemiz gereken nokta şu: eşim beni kadın dostlarımdan asla kıskanmaz hatta onlarla sık sık görüşür. Beni yeni tanıdığım kişilerden kıskanır ama bana güvendiği için sorun olmaz. Ayrıca annemle çok iyi anlaşır. Sürekli iş seyahatine çıktığım için annemi ihmal ettiğimde bana çok kızar ve sürekli annemi aramam gerektiğini söyler. Annem de gelinine çok düşkündür. Kızından farklı görmez. Yani boğa kadını sevdiği erkeğin sevdiği insanları sever.

bir erkeği en iyi tanıyan kişi karısı olduğundan, en iyi anlayan kişi de karısı olmalıdır. Yay erkeğini boğa kadınından daha iyi anlayan kadın yoktur yeryüzünde.
sadece karım değil, en yakın dostum, sırdaşım ve dert ortağım olmayı başardığı için kendimi çok şanslı sayıyorum.