bugün

mesajlardan oluşan hikayeler

"içinden geçenleri cinle paylaşacakken, bi an için zamanın durduğuna, tüm evrenin hareketten yoksun olduğuna tanıklık eder. ilahi bir gücün parmağı olduğunu idrak etmesi için aradan bir kaç dakikanın geçmesi gerekecektir. zaman sonra ne işim var benim burada duygusundan sıyrılıp yaşadığı ana anlam katan düşüncelere gark olur. tüm bu olanlar gözünün önünden bir film şeridi gibi geçmektedir. bu arada çorak toprakta iğreti duyan, ve göz zevkini bir hayli bozan adeta taşa dönmüş olan kızın abisine, sabitken daha da alımlı görünen, kıraç toprağın içinde yaşama sevinci aşılayan kıza da kaçamak bakışlar atmaktadır. belki de hayatının geri kalanını beraber geçireceği, aynı yastığa baş koyacağı, teninin kokusunu kilometrelerce öteden alabileceği kadar bedenine hakim olacağı kızın dudaklarından katre katre süzülerek donan kana kaçamak bakışlarını odaklar.

tabii zaman durdu, evren hareketsiz kaldı da cine ne olmuştu? senelerdir kendisini lambanın içinden çıkaranların ibrikçiliğini yapmaktan bitap düşmüştü. talihsizliği, yaşanmışlığı, hemi de yadsınamaz yaşanmışlıkları, oğlan cildine sahip olsa sirayet etmişti. bunu tetikleyen unsurlar da yok değildi hani. bi kere, normalde senelerce bulunulmaması gerekirken, iki günde bir bulunması ve ''allahıma alaattinin lambası''diye üzerine çullanılıp, mahrem yerlerinin okşanmasından altın suyuna batırılmış bedeni bir hayli yıpranmıştı. evet senelerdir içinde ikamet etmesinden dolayı hali hazırda lambayı da bedeni olarak telakki ediyordu. genç adamın genç kıza ve abisi olduğunu çatadanak bildiği adama (cinlik faktörü eheh) mal mal bakmasından ve yılların getirdiği ''çok insan tanıdım yaa'' yollu düşünceleri tereddütsüz benimsediğinden, bu genç adam bön bön kesik ata dursun ben de kendimi, kollarımı birbirine kavuşturmak, fıldır fıldır dönen küpelerimi sabitlemek suretiyle ve 'dile benden ne dilersen sahip' sıkıcı repliğinden kurtulurum düşüncesiyle ve de genç adamın ha şu adamdan göz zevki bozulmuştur, ben cin olmama rağmen göz zevkimi bozdu, genç adamın hali nicedir diye sağlam bi pozisyon alıp hareketsiz durarak bi an için zamanın durduğuna, tüm evrenin hareketten yoksun olduğuna genç adamı iyicene inandırmayı yeğler.

genç adam bön bön bi genç kıza bi abisine bi genç kızın dudaklarında ki donan kana bakarkene saat 12 yönüne kafasını çevirmesiynen lambadan çıkmış kız doğdu sessziliğiyle hareketsiz duran cini görür. kıçımızdan uydurduğumuz, başta da belirttiğimiz, ne işim var benim burada duygusundan artık sıyrılmaya başlamıştır. genç kız haa , cin hıııı evet diye, kızın abisi tabi yaaa diye mırıldanır. bu mırıldanmaları cin an be an işitmektedir. sessizliğini muhafaza etmeye devam eder. genç adam önce kızın abisini ortadan kaldırmayı, hayatından siktir etmeyi düşünür, sonrada genç kızı geri getirecek bi formül bulmak için kollarını sıvamayı planlar, taş kesilmiş adama yönelik sanki söylediklerini duyacakmış gibi ''adaaam sende'' , ''elimi sürmem valla'' diyerek önce hayalarına sağlam bi tekme indirir. yerinde olmak istemezdim eheh diyede sırıtmayı ihmal etmez. tekmeyi yiyen taş kesildiği bir kaç defada yukarıda değinilen adam ortadan ikiye ayrılır. her ne kadar yaşanılanlar ıssız bir vahada cereyan ediyor da olsa, artık, ''kızın abisi haaa aman dikkaat'' geyiğinden kurtularak işini garantiye almıştır. evet genç adam adeta küçük hesapların adamı olduğunun ipuçlarını da vererek ne kadar tırt bir genç adam olduğunu ispatlamaya da çalışıyordu. o an için yapması gereken bir kaçiş daha vardır genç kıza yönelir. lan hazır hareketsiz duruyorken bi bedenin haritasını bi çıkarayım hele bi dur der ve hınzır sırıtışı taa lambanın içinden yankılanır. belki de hayatının geri kalanını beraber geçireceği, aynı yastığa baş koyacağı, teninin kokusunu kilometrelerce öteden alabileceği kadar bedenine hakim olacağı kıza karşı önlenemez pis şeyler yapmayı bi müddet sürdürür. kızlar için, "taş gibi lan dedikleri bu olsa gerek" diye d4 e itliğine devam eder. cinimiz ise lan beni belki lambadan kurtaran bu adam ama ben s.çarım bu adamın ağzına genç menç de dinlemem yaptığı pisliğe bak lan dingilin diye düşünür. dingil kelimesini de daha önce üç adet dileğini yerine getirdiği kayserili bir esnaftan öğrendiğini hatırlar. hey gidi günler hey derken sesli düşündüğünü, genç adamın kendisine yönelen bakışlarından anlar. sesli düşündüm galiba diye de genç adama karşılıksız bi laf eder...."

"genç kız yaşadığı olayların şokunu uzun bir süre atlatamaz.. hatta bu durum hakkında bir fikir yürütebilmesi için en az iki hafta geçmesi gerekmiştir ki bugün gerekenleri yapabilsin.
o..
o hayatında çekici bulduğu ilk erkekti. ilkti,özeldi.. kavurucu çöl sıcağında alnından şıp şıp akan terleri dudaklarıyla kurulayabilmek için nasıl da büyük bir arzu duymuştu.. masumane bir istekti onunkisi, karşısındakinin kan emici bir vampir olduğu aklından bile geçmemişti. konduramamıştı bunları o'na,o özeldi..özel olmalıydı.. ama o ne yapmıştı? eline geçen ilk fırsatta önce abisini iyice benzetmiş, ardından genç kızın toz pembe düşlerinin pembesini silip tozunu bırakmıştı.. her şeyiyle iğreniyordu ondan.. genç kız yalvaran bakışlarla bir cine, bir delikanlıya bakmıştı o gün.. cin,elinden bir şey gelmeyeceği için üzgün bakışlarla lambasına geri dönmüştü,zavallı yaşlı kalbi dayanamayacaktı bu iğrenç manzaraya.. genç adamın gözlerindeyse sadece hayvani bi arzu vardı, insanın kanını donduran cinsten. debelenip duruyordu kuduz köpekler gibi, bir şeyi de becerdiği yoktu, garibim kendi halinde zevkleniyordu çöl ortasında. genç kız tüm gücünü toplayarak adamın suratına tükürdü ve "tüh senin erkekliğine! bununla mı iş göreceksin lan sen!" dedi ve var gücüyle tekmeledi herifin münasip bir yerini. can havliyle münasip yerini tutan adamın elinden kaçmayı başardı genç kız. ve arkasına bakmadan kaçtı ordan..

aldığı darbenin acısıyla aklı başına geldi genç adamın.. belki de hayatının kadını olacak kızı en iğrenç emellerine alet etmişti,kanayan dudağından daha derinlerde yaralar açmıştı, onarılması güç.. sıcak ve kızın lafları başını döndürmüştü.. hayatında hiç bu kadar rezil hissetmemişti kendini.. ve o an fark etti ki kıza aşık olmuştu.. şimdi ne halt yiyecekti?"
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar