bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Ben 1 yıl dört ay önceki eskimeyen sevgilimin anısını yaşatırken , her gece göz yaşlarımı cümlelere akıtırken tam da bu gece milletin bir aylık sevgilisi ile neler neler yaptığını duyuyorum...

ve çok şükür ben aşkın temiz halini tatdım ve acımı da dorukta yaşadım. Giderken dediğin "bir gün benim için acı çekmeni istiyorum." Demiştin ya onu da tamamladım..

yarın sana ait annemin atarken sakladığım eşyaları atacağım.. geriye evdeki kutuda bana yazdığın mektuplar , birlikte yediğimiz şeker kutuları * , bana verdiğin selpak gibi şeyler kalıyor ha bi de o kutu... hepsini atacağım kırmızı montu bile... üşüyorum deyip senin montunu almamdan sıkılıp aldığını düşündüğüm o harika mont.. melek kolyemden sonra en çok onu atmak zor olacak ya ben nişan yüzüğünü atarken bu kadar düşünmedi idim be adam..

Kısacası senle ilgili maddi , manevi her şeyi artık atıyorum . isteğini yerine getirdim fazlasıyla , çok yıprandım görsen üzülür idin zamanında böyle bir şey istediğin için. .

artık beni özgür bırak ! Bırak da ben de mutlu olabileyim günü gelince ben de birilerine eş olabileyim , sen oldun. izin ver ki ben de olayım. . Çek git artık benden , ne olursun çek git!