bugün

eylül cansın intihar notu videosu

Hayatına son vermek zorunda kalmış. Çaresiz hissettiği için bunu yapmıştır. Benim onun için ne düşündüğüm önemli değil şu an ben hep "başkaları ne isterse onu yaptım "diyor. istediği hayatı yaşayamadıģından , kendisi olmadığından dem vuruyor.

ERKEKLErden hoşlanan , kadın gibi hisseden bir insandı o. Diğer kadınlar gibi aşık olunan, saygı duyulan , güzel bir sosyal çevresi olan biri olmayı istemiştirml arkadaşları onu sevsin , sevdiği erkek sahiplensin istemiştir. Ama burası var ya ..na kodumun dünyası eylül. Insanlar kendilerini sevmeyi bile başaramıyor .
SEn niye gittin ki be kızım. Gencecik yaşında. Sanki normal insanlar çok mu seviliyor. Şanslı gibi görünen kadınlar çok mu mutlu sahiden.

DegiLlerdi be kızım. BakmayAcaktin. Seni işe almayan orospu çocuğu sanki cennete mi gidecek , onlar çok mu namuslu. Onlar senin kadar dürüst degillerdi işte. Biliyorum bazen öyle bir tikaniyor ki her şey.
Gece gece ne üzüldüm be sana. Hiç bir zaman da trans düşmanı değildim , yemin edebilirim. Ne travestiler vardı, kadınlar halt etsin derdim. ÖRnek alsınlar. Sende baya güzelmişsin. Allah , tahsiratini affetsin. inşallah orada acıların dinmiştir.