bugün

caner taslaman

Bir ülke olsun ki ileri görüşlü denilen reformist dindarlarını bile ateistler takip etsin. işte bu adam onlardan biri. hakkında, kur'an müslümanlığı diye birçok site v.s. var. ayrıca hakkındaki en çok okumaları müslümanlardan çok ateistler yapıyor, bu halde iken taslamanist olan insanların taslaman fanboy kesilip "ateistleri çökertecek" diye saldırması anlamsızdır.

taslaman gibi insanlar kendi paradigmalarını yaratan insanlardır. bu yüzden bu tip insanlara kendilerini doğrulamak için, hayatlarını ve eğitim hayatlarını adadıkları karşı savları çürütüp, kendi savına argüman uydurmaya adamıştır. öyle kolay lokma değildirler. çünkü her yerde dorman, doko, taslaman vb. insanlar bu işe hayatlarını adadıklarını defalarca dile getirdiklerini görürüz. sebebi, net, ateist karşıtı bir paradigma yaratmaktır.

bu paradigmayı yıkmak da oldukça basittir. paradigmalarının temeli olan kalıpları yıkmak, böylece bunun üzerine inşa ettikleri tüm argümanlarda çürüyecektir. zaten zerre kadar felsefeyle alakalı olmayanlar zannediyor ki o argümanlarla uğraşacak onları çürütmek isteyenler. hayır, bir teorinin çürütülmesi gibi. o çürüyünce altındaki tüm argüman v.s. de yalan olur otomatik olarak.

işte bunun için:
(#26158076)

yani bu gibi insanların paradigmaları zaten çürüktür. bu yüzden de arkalarından giden de pek akıl yoktur. argümanlar, paradigma yıkık olduğu için anlamsız.

caner taslaman, 10.yy'da oluşan kur'an'ın temsilcisidir. kendisi mutezile, batıni görüşün evrilmiş halidir.

kendisi gibi kur'an müslümanlığın da kalanların ateist olma sürecini hızlandırmıştır. sağ olsun.