bugün

sözlük yazarlarının itirafları

çok korkuyorum sözlük.

evleneceğim hatunun çirkin olmasından çok korkuyorum ama öyle böyle değil, ölüm korkusu bu korku mu deseler, evet bu korku derim ölüm umrumda değil ama güzel endamlı olmayacak diye ciddi korkuyorum.

zerre umrum değil kültürlü olması, yok okul bitirmesi, bilmem kaç dil bilip okuduğu kitaplar, hepsini aynı bünyede bulunduranları gördüm bi sike yaramadılar, ama güzellik, ilik gibi olmak öyle mi?

değil çok başka lan.

millet kızıyor bana öyle kadını ne yapacaksın diye. düşünsene böyle ilik gibi, adım attığı toprak titriyor, endamıyla süzüle süzüle yürüyor, yüreğini yakıyor, akşamları evde bir duble viskini koyup izliyorsun, biraz yüzünü yana çevir diyorsun az da buradan seyredeyim hesabı.

bundan ötesi var mı dünyada yemişim lan kültürünü, yok aklını güzel olacak hatun dediğin, koluna takıp çıkınca sokağa helal olsun lan adama diyecekler, kadınlar imrenerek bakacak güzelliğine.

nazar değecek hatta öyle böyle değil.

çalışmasın hatta yorulmasın, otursun evinde, araba alayım altına gezsin bi gün anasına bi gün anama bi gün altın gününe.

akşam olunca hangi mağazada kampanya var onu anlatsın, yeni çıkan ayakkabı için cilve yapsın lan hatta, ilik gibi olsun sadece gerisi önemsiz.

ilik gibi, tay gibi, yavru bir ceylan.

çok korkuyorum sözlük ölürüm kısmetimdeki kadın çirkin ise.

hayata küserem ki lan.