bugün

en etkili zayıflama yöntemleri

1- öyle aç kalarak zayıflayamazsın, kıçını kaldır, günde en azından çok hızlı tempoda bir saat yürü
2- çok afedersiniz "ben sporumu yaptım artık yediklerimi yakıyorum" mantığında bir insansanız ben sizle iki kelam etmem! sebze ve meyvayı hayatının başucuna koy! kızarmış, salamura, çok şekerli ve en önemlisi dışarda hazır olarak bulunan yemeklerden kaçın!
3- kola, meyva suyu, gazoz, şalgam suyu zart zurt bütün hazır içeceklerden uzak dur
4- kalori hesabı yapma, zayıflarken aklını korumaya çalış!
5- zayıflarken sarkacak olan yerlerinden sen sorumlusun! spor salonuna gidecek pozizyonda değilsen evde egzersiz yap. zayıf ama pörsümüş olmak şişman ve diri olmaktan daha iğrençtir
6- pakette satılan bisküvi, kek, turta vs. katiyen uzak dur kalori patlaması yaparlar
7- zayıflama sürecinde sana büyük gelmeye başlayan bütün kıyafetlerini at, yeni alacaklarını bir beden küçük al. kısa süreli çıplaklık zayıflama süreceni hızlandıracaktır.
8- yemek stilini birden değiştirme, 5 kilo verip 12 kilo geri alırsın. iki çeşit yiyorsan bir çeşide indir, büyük porsiyon yiyorsan ufakla değiştir.
9- yok tavuklu salata, bonfile ızgara falan entel dantel işlere girişme. ne yiyorsan devam et sadece azalt(bakınız madde 8)
10- günlerde, davetlerde almıyım ben rejimdeyim ayakları yapma. tabağını hazırla ama abartma. ertesi gün cezanı kendi ellerinle ver. 2 saat yürüyüş bir gün öncesi için iyi bir ceza olabilir.
11- 1 km uzaklıktaki yerlere taksiyle gitme, kıçını kaldır, 2 durak önce in yürü
12- hızlı kilo verme. ayda en fazla 2 kilo vermen yeterli. önemli olan verdiğin kilonun kalıcı olması.

iş bu entry bir yıl içinde 17 kilo vermiş, kilosunu tamamiyle koruyan biri tarfından yazılmıştır. hadi bakayım marş marş.
güncel Önemli Başlıklar