bugün

12 yaşındaki kıza tecavüz eden 60 kişi

Seksi aşamamış toplumların mutlak akıbetidir tecavüz. 28 yaşındaki bir kıza 4 kişinin tecavüz etmesinden ya da 44 yaşındaki bir kadına 22 yaşındaki bir erkeğin tecavüz etmesinden ne farkı vardır bu durumun? Kimse ama o 12 yaşında demesin. Tecavüzün içselleştirilebilecek, normale indirgenebilecek bir yönü yoktur. Zanlısı kaç kişi maktülü kaç kişi olursa olsun hangi yaş aralığında gerçekleşmişse gerçekleşsin niteliği değişmeyecek bir eylemdir.

Bunun müsebbibi ise seksi aşağılayan, belden aşağı bir olgu olarak önümüze seren gerek örf adetler gerekse töre denen aşağılık zihniyettir. Hangisini ele alırsak alalım, hep ayıptır kakadır demişlerdir seks için. insanın sevdiğiyle el ele tutuşmasından bile rahatsız olan sözüm ona uçkur avcıları oldukça bu ülke daha çok tecavüz tragedyalarının sergilendiği bir tiyatro sahnesi olacaktır. Çünkü bu bize müstehak!

Eğer seksi içselleştirebilmiş olup, elin karısına kızına baktıktan sonra namus bekçisi kesilmeyi görevden sayan dallama zihniyetin neferleri olmasaydık emin olun ki, herkes sevdiğiyle öpüşecek, seks yapacaktı. Kimsenin gözü başkasını görmeyecekti. Buradan tecavüzcüleri bu zihiyetin birer masum kurbanı olarak göstermeye çalıştığımı anlayanlara en kalbi teveccühlerimi iletiyorum. Onlar için bir şey demeye gerek yok. Allah ın bile affetmeyeceği adamları cümlelerimin öznesi değil dolaylı tümleci bile yapmam.
güncel Önemli Başlıklar