bugün

sözlük yazarlarının itirafları

merhaba canlar. yine renkli hayatima dair bir itirafta bulunmak istiyorum. ama bu sefer kesinlikle isim vermeyecegim.

üniversite ikinci siniftayim. john doe diye bir kamil var. cok kibar, ince, güleryüzlü bir cocuk. ilk seneden tanisigiz. ikinci senemizde, küçük bir elektriklenme ile sevgililige ilk adimi atiyoruz.

yine siradan bir günümüzde, üç bes arkadas onun evinde toplanip laklak yapicaz. maalesef evin yengesi konumunda oldugum icin, misafirler gelmeden önce evi toplama görevi üstüme yikildi. ben evi toplamaya calisirken, john doe de abur cubur almak icin markete gitti. ara ara temizlikten kaytarip, john un bilgisayarinda facebook senin, hotmail benim takiliyorum.

iste olmaz olmaz ama seytan dürttü bir kere. belki de hic yapmamam gereken bir seyi yaptim ve gizli dosyalari göster özelligini aktif hale getirdim.

masaüstünde tirink diye bir gizli dosya cikmasi beni güldürdü. insan gizlisini saklisini pit diye masaüstüne mi koyar.

dosyayi acip acmamak arasinda, 3-5 dakika gidip geldim. kendi adini vermisti dosyaya, john doe. ee mbobn, madem bir halt yedin sonuna kadar git dedim.

dosyayi acinca, asagi yukari 8-9 tane video cikti karsima. annesi ile babasinin dügün videosu olacak degil ya. ne videosu oldugu malum. bu ne igrenclil be falan derken, rastgele videolardan birine tikladim.

24 yillik ömrümde yasadigim en berbat 15 saniye desem inanir misiniz? ben basit bir porno sandigim bu videolar, megerse 1 aylik sevgilim olan john doe nin, gay iliski sirasinda cektigi videolarmis. evet, evet. gay olmasi yetmiyormus gibi, bir de bunu videoya almis. isin diger bir bok tarafi, videodaki ikinci eleman bizim üst devre, görünce selamlastigim birisi.

isi idrak etmemle, videolari kapatmam bir oldu. bu nasil bir pislik, nasil bir igrencliktir bilemedim. hala daha bilemiyorum ya. hemen gizli dosya göster özelligini kaldirdim ve laptobu aldigim yere biraktim. basimin döndügünü hissedebiliyordum.

evet, john ile sevgiliydik ama bu derin bir sevgi degildi. yüzeysel bir iliskimiz vardi. yine de buna ragmen karnima giren sancilara engel olamiyordum.

3-4 dakika sonra, suratindaki o güzel gülümsemesi ile john gelmisti. ellerinde posetler. yüzünü gördügüm anda midemin bulandigini hissettim. bunu o da farketti. hemen hasta misin diyip yana sokuldu. kendimi iyi hissetmedigimi, aksam eglenceye katilmayip istirahat edecegimi söyledim. iptal edelim falan dese de, israr edip apar topar evime geldim. sonra osuruktan bir bahane ile biraktim bu kamili.

isin garip yani, bu john ile o gay sevgilisini okul bitene kadar sik sik gördüm. bazen yine midem bulandi, bazen ise hönkürerek gülmemek icin kendimi zor tuttum.

tamam zevkler ve renkler tartisilmaz ama, isin bu boyutu da ayri bir konuydu.

dipnot: hani bu tarz bir video olmasa bile bu cocugu birakirdim. neden? gizli dosyalar hic masaustunde birakilir mi akillim?
güncel Önemli Başlıklar