bugün

evli bir kadınla ilişkiye girmek

izmir'in küçük bir tatil kasabasında yaşayan şişko ve tatminsiz kadının canı sıkılmaktadır.

Koluna, bacağına dövmeler yaptırmış, kaşlarını astırmış, botoxlar yaptırmış lâkin bu olay o'nu kesmemiştir. Bunları birileri görmeli ve takdir etmelidir.

Diğer tarafta şöhret olmak istemekte ve bunun hayalleriyle yaşamaktadır. Hayallerinin dışındaki zamanlarında 'Facebook' ortamında yaşam inşa etmeye çalışmakta ve 9 yaşındaki oğluyla ilgilenmektedir.

Fakat bu böyle olmayacaktır. istanbul'a gelerek bir özel konservatuara kayıt yaptırarak meme büyüklüğünden dolayı şan öğrencisi olmuştur, artık geleceğin 'Adele'i olmaya adaydır.

Şan öğrenimini sürdüren şişmanımız diğer tarafta 'Facebook'a ölümüne abanmış, önüne geleni eklemiş ve kendine oradan bir 'Rebel' çıkartmıştır. Adam iş adamıdır. Çevre ve etraf sahibi, paralıdır. Oh amanda güzel ve heyecanlı günler gelmektedir. Eller ovuşturularak telefonlar alınıp verilir, randevulaşılır.

Karşılaşılır ve akabinde kötü giden evlilik ve kötü koca yerlere yatırılarak operasyona başlanır. Yavaş yavaş el kol hareketleriyle otelin yolu tutulur.
Orada öyle sevişilir ve öyle domalırki ablamız 'Rebel'im, bağıra bağıra orgazm olmak istiyorum!' der. Kırmaz o'nu 'Rebel' bağırtır elinden geldiğince.

Sonraki günlerde sığınacak yer çalışacak iş talepleri başlar. 'Rebel' o'na hemen bir barda iş bulur, aklınca her daim elinin altında olacaktır.

Lâkin kazın ayağı öyle değildir, yalanlar birer birer ortaya çıkacak, takke düşecek, keller görünecektir.

işadamımız öncelikle işadamı değil bir dükkân faresidir. Başka bir kadınla beraber yaşamakta ve kendine baktırmaktadır. Beş parası da yoktur. O'nun da hayali paralı bir kadın ve rahat bir hayattır ve hatta kapağı yurt dışına atmaktır. Ablamızla sevişirken diğer tarafta o da 'Facebook' üzerinden arayışlarına devam etmektedir.

Neyse efendim; Barlarda eğlenilir, Bodrum tatillerine çıkılır, otellerde sevişilir, yemekler yenilir, paralar harcanır da; Daha fazla harcanacak para yoktur...

Kadın uyanır. Hediyeler alınmaz. 3 yıldızlı otelden 5 yıldızlı otele geçiş yapılmaz. Adamın patron olmadığı diğer tanıdıklardan, komşulardan öğrenilir, bunun üstü başı dökülmektedir vs. vs. derken yavaş yavaş uzama isteğine karar verilir.

Evli ve kocalı ablamız kendilerine başka hedefler belirlemiş 'Rebel'in öfkesini çekmeden okşaya okşaya, yücelte yücelte, tatlı tatlı 3600 mesajla işi bitirir. Rebel ağlar sızlar ama yine de anasının a.ını görür. Yapacak birşey yoktur. Karı gitmiştir lan! Kendini alkole vermiştir. Sakallarını koklaya koklaya eski günleri yâd edecektir... Neyse ağabeyimiz diğer kadınlarla ateşini söndürecek oyununu oynama kararı alarak depresyondan çıkacaktır. Çivi çiviyi sökerdir. 'Başka memelere neden kurban olmayayım landır!

Evli ablamız sağda solda biraz daha tepiştikten sonra hamile kalır ve aniden kocasını ne kadar çok sevdiğini hatırlar. Dönme turları atarak adamı hassas noktalarından yakalar. 'E canım diğer 9 yaşındaki ve yeni doğacak çocuk annesiz-babasız kalmasındır.'

Ve 'Leşş' geri döner, vajinasındaki değişik sperm DNA'larıyla.

Oha lan abla harbi hamiledir! Bol alkollü, bol herifli, bol sevişmeli günlerin gölgesinde çocuğun kimden olduğu hatırlanıp tesbit edilememiş ama bir hesap uzmanı kafasıyla abla kafayı çalıştırmıştır. Ayrılık hasretinin aleviyle kocadan olduğuna inanılır ve inandırılır bir süre sonra çocuk doğurulur. Boynuzlu eş çocuğu kendisinden bilir, çok zavallıdır...

Şimdi 'Rebel' ağabey 'Dam'ının ağzına kiraz atarken, 'Leşş' ablamız çocuk büyütmekte ve 'Facebook' chatlerine devam etmektedir. Hayat güzel ve sorunsuzdur, bu ne büyük mutluluktur!

Not : Kişiler ve olaylar gerçeklerden alınmadır.