bugün

gelecekteki sevgiliye mektup

beni terk edeceği muhtemel olan kadın.
tarih falan entry'nin altında yazıyor. buraya da sana asla söylemeyeceğim senin de hiç bilemeyeceğin bir kaç şeyden bahsetmek için yazayım istedim.
Ben 18 yaşımda bir kadını tanıdım. kimseler laf söyleyemedi. çok sevdim. o kadar sevilmemişim demek ki ki terk edildim. uzunca bir süre içim acıdıktan sonra yavaşca nefes almayı öğrendim. çünkü kaburgalarım ciğerlerime batıp canımı acıtıyordu derin nefes aldığımda. sonra çok sürmeden alışıverdim yavaş nefes almaya. sonra da gördüm ki yavaş nefes aldıkça iyileşmiş kırıklarım. şimdi ise kırıkken aldığım derin nefeslerden kalan yaralarım var ufacık.
Ben 20 yaşımda başka bir kadını sevdim. bir öncekinden çok mu sence? bilemiycem ki bunu asla. mesela ilk kadına sarılıp elini tutup sevgilim diyebildim. ama bu kadına diyemedim. muhtemelen de diyemeyeceğim. inan senden çok seveceğim. belki de en çok onu seveceğim. kim bilir. ben biliyorum. senden çok seveceğim. çünkü sevmemem gerekiyor ya kesin çok seveceğim. sen asla laf söyleyemeyeceksin mesla. beni üzdüğü için bile kızamayacaksın. senin yanındayken onun tek bir "sana ihtiyacım var" sözüne ben dünyanın öbür ucuna gideceğim. senin ve onun arasında tercih yapmam gerektiğinde onu seçeceğim. uzatmadan söylemem gerekir sanırım ben seni sevemeyeceğim. ister miydim? isterdim elbet. beni sevecek birisini sevmeyi yada şöyle desem daha doğru olur. doğru zamanda doğru insanı sevebilmeyi çok isterdim. ama ben bunu yapamıyorum. ben hiç sevemezken birden bir seviyorum. sonra tüm kemiklerim kalsiyumsuz kalıp çatır çatır çatlıyor. insanın bir defa seveceğine hiç inanmadım. bir defa sevecek insan. canı acıyacak. sonra kimseleri sevemeyecek. derken, ikinci defa sevecek. ama bu defa daha hazır her şeye. daha güçlü. hayır öyle olmayacak. çünkü ikinci hep daha çok sevilecek ama hiç karşılıklı olmayacak. ey sevgili. sana adın ona benzediği için kin duyabilirim belki. yada sırf ona benzediğin için, bana onu anımsattığın için sevgili olabiliriz. ama kötü olan şu ki sana sarıldığım hiçbir zaman keşke zaman dursa demiycem. keşke burda onun boynundaki bu huzur dolu kokuda boğulsam ölsem demiycem. ve sen sevgili, asla sevgilim olamayacaksın. sevgili olarak geleceksin. sevgili olarak gideceksin. üzgünüm. şimdiden özür dilerim senden. seni asla çok sevemeyeceğim için. bana yapılan haksızlığı sana yapacağım için çok özür dilerim.
*
güncel Önemli Başlıklar