bugün

akp nin hakkini yememek lazim dedirten icraatlari

"öncelikle ssk ve bağkur'un bir çatı altında birleştirilerek sağlık alanında reform sayılabilecek birtakım yeniliklere imza atmasını gösterebiliriz. "

muhteşem bir reform. artık devlet hastanesinde ameliyat için sıra almak en az 8 ay. hastaneler gelen taleplere cevap veremez oldu. insanlar saat 4te uyanıp 5te hastane kapılarında sıra beklemeye devam etmekte. altyapı oluşturmadan sırf bir çatı altında birleştirilmesinin nesi reform?

"devletin arpalık olarak tabir ettiğimiz ve verdiğimiz vergilerle zarar eden bir çok kamu iktisadi teşebbüsünü özelleştirmesinden de bahsetmeden geçemeyiz. her ne kadar peşkeş çekilmiş de olsa, bu kuruluşlar ve çalışanları hepimizin sırtında bir kamburdu.

doğru. sırtımızda kamburdu özelleştirelim gitsin. devletçilik ilkesini de at çöpe. her ne kadar peşkeş çekilmiş olsa da nası kambur oluyorlar, bu nası yaman çelişki anne?

"yollar, evet yollar belki de akepe iktidarının en önemli icraatıydı. hem de duble yollar... "

buna diycek bişe bulamadım. demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan sonrasında karayollarına yüklen benzin zammı trafik çilesi bitmek bilmeyen yol yapımları hiç durmadan artan trafik kazası oranları. yollar... hem de duble yollar...

"(#2100740)burada da bahsettiğimiz üzre toplum destekli polislik ve emniyet teşkilatında yapılan diger reformlar... "

buraya baktım ama muhtarlıktaki polis dışında bi icraat okuyamadım. bişe ortaya atıyosak destekli atalım değil mi.

"yerel yönetimlerde gösterdikleri bir takım başarılar da unutulmamalıdır tabii.

ha bak buna katılırım. misal bi melih gökçek. gösterdiği bir takım başarıları unutmuyorum unutamıyorum. ondan başarılısı gelmedi şu ülkenin hiç bi belediyesine. allah verirse vatandaşına veren, vermezse napalım kader kısmet. kadrolaşmalara falan girmeye gerek yok zaten. bu kadar yüzeysel, bu kadar desteksiz yazıya bu kadar yüzeysel cevap.
güncel Önemli Başlıklar