bugün

akp nin hakkini yememek lazim dedirten icraatlari

tüm hastanelerin halka açılması ve böylece sağlık ocağı kavramının yok olması. sağlık gözetiminin ilk olarak uzmanlar tarafından yapılıp pratisyen hekimlerin adam yerine konmaması.

hala karayollarıyla uğraşılması ve yaptığım binlerce kilometre yollar sonucu ciddi bir şeyin ortaya çıkmaması. her şeyin dönemlerinde yapıldığını iddia eden hükümetin geçtiğimiz dönemde hızlı tren projesini bitirememesi üstüne üstlük hızlandırılmış tren diye bir saçmalıkla insanların canlarını alması ve bunu makiniste yüklemesi.

altın yumurtlayan tavukların peşkeş çekilmesi. yapılan özelleştirmelerden zarar eden bir kurumun bulunmaması. limanların bile satılması. telekom özelleştirmesinde dünyada örneği olmayan bir şekilde yüksek hissenin yabancı bir şirketin olması devletin olmaması. (dünyadaki örneklerde birkaç şirket ihaleye girer ve %20lik hisseler alır ve yine de devletin yüzdesi en büyük olur)

tüm yüksel yetkili emniyet personelinin fethullah ocaklarında pişmesi. emniyet mensuplarının çoğunun fethullah gülen kullarıyla kadrolaştırılması.

en komiği de 400 milyar dolara çıkan dış borç ve kişi başı milli gelirin 5000$ olması. yani sokaklarda aç bulunmaması, işsiz olmaması. herkesin cebinde yıllık 5000$ olması. zenginin fakirleşmesi, fakirin coşması parasıyla neler yapacağını bilememesi.

ülkeye istikrar(!) gelmesi.

iki kişiden birini kendi yalanlarına inandırmaları.