bugün

sözlük yazarlarının itirafları

yaz tatilinde tekne turu yaptığımız vakitlerde, tekne turundaki karıya kıza hava olsun, sırf bana içlensinler diye teknenin en yüksek yerine çıkıp suya balıklama atlıyorum. balıklama dediğime bakma, daha çok göbekleme.

etrafımı süzüyorum iyice, yakınlarımda kaynakçı gözlüğüne benzer gözlüklerini takmış, eşsiz deniz manzarasını süzen hatunlar varsa hemen o yöne doğru ilerliyor bulunduğu yere yakın bir yerden atlayışımı gerçekleştiriyorum. genelde kafamın üstüne değil de, ya göbeğimin ya da göt üstüne düşüyorum.

artistliğime toz kondurmamak için sudan çıkarken "yehuuuuu" efektini çıkartıp ne kadar eğlendiğimi gösteriyorum. yine sudan çıktıktan sonra "çok süperrr bişey arkadaşlar keşke siz de cesaret edebilseniz" deyip kendimi oradaki herkesten farklı bir yere yüceltiyorum.

suya çarpmanın verdiği yanma hissi, üstüne gavur amı gibi ortalığı yakan güneşin ve yediğim ızgara balığın etkisiyle midem bulanıyor. direk suya kusamayacağım için, yakınlarda bulunan kayalıkları göstererek "arkadaşlar ben kayalıklara kadar yüzeceğimmmm yehuuuuuuu!" deyip göt bela kayalıklara kadar yüzüyor ve kayalıkların arkasında böğüre böğüre kusuyorum.

sonra da hiçbir şey olmamış gibi tekrar yüzüp tekneye geliyorum ve " gerçekten çok eğlenceli bunu daha sonra tekrar yapmalıyım " diyerek kremimi sürdükten sonra güneşe uzanıyorum.

gerçekten yaptığı tatilin hakkını verenlerdenim! bence herkes benim gibi bir tatil geçirebilmeli ve herkes bunu bir kez de olsa yapmalı...

(bkz: quid rides de te fabula narratur)