bugün

turgay güler

turgay beyi çok severim, çok da mert bir adamdır; insanlar tanımadıkları kişiler hakkında ne kadar da çok konuşuyorlar öyle. arkadaş ısınamamışmış... halısaha maçı mı yapıyoruz birader, neye ısınıyorsun? insan bu, fikrine göre mukabele edersin. ama gerçekten giydiği gömlekler çok çirkin yahu, ehehe...

turgay beyi ''yandaş'' olarak görmek haksızlık olur. akp hakkında gerektiğinde çok da sert konuşmuşluğu vardır. sanırım insanlar geçtiğimiz günlerde yapılan sıradışı tarih programına bakarak yapıyor bu yorumu, bunda da haksızlar diyemem açıkçası. ama turgay beyin hakkında konuştuğu, işin bir devrim raddesine vardırılması. turgay bey de, mehmet çelik de, üsküdar üniversitesi rektörü de, olaylar ilk patlak verdiğinde insanların demokratik hakkını savunduklarını, avm'ye karşı olduklarını, projenin durdurulması gerektiğini, halktan onay alınması gerektiğini ifade ettiler. ama sonra iş belli bir kesimin gövde gösterisine dönüşmeye meyletmeye başlayınca, bahsi geçen programı yaptılar. bundan da doğal bir şey yok.

iki ağaç yüzünden olmuyor bunlar deniliyor fakat, eylem ilk başladığında ''iki ağaç'' yüzündendi. zaten turgay bey ''iki ağaç'' meselesinde halktan yanaydı. ama olayın boyutu hükümeti devirme eylemine gelince, mehmet ali alabora ''iş başka, sen gel'' diye tweet atınca, kendisi de ağır ifadelerle bu gruba yüklendi.

iyidir turgay güler, iyi... ama gömlekleri cidden rüküş...
güncel Önemli Başlıklar