bugün

bilimin henüz açıklayamadıklarına sığınan dinci

"bilimin sunduğu her şey doğrudur, kabul etmek zorundasın" cümlesini, yahut buna yakın bir cümleyi kuran ve tarihin getirdiği süreçte defalarca göt olan ateistlerin yanılgısının farkında olan kişidir.

darwin 19.yüzyılda türlerin kökenini yazdığı sırada, dünyada canlılığın 100 milyon yıldır varolduğu düşünülüyordu.
evrenin genişlediği gerçeğini 1930 yılına kadar einstein dahi kabul etmedi. (bkz: zariyat suresi)
1997 yılına kadar neanderthal insanlarından kimsenin haberi yoktu ve insanoğlu bugünkü zekasına 60.000 yıl önce kavuştu sanılıyordu.

hem ulan bilim bu kadar ilerlememişken dünyada ateist yok muydu sanki? schopenhauer, voltaire'nin evrimden haberleri mi vardı? evrenin genişlediğini hiç öğrenmemiş olan nietszche de ateist değil miydi? sartre, camus gibilerin neanderthalden, tanrı parçacığından haberleri var mıydı?

ateizm, bilime muhtaç mı sanıyorsun? bilim geliştikçe ateizm temellendiriliyor mu sanıyorsun? ortada evrenin genişlediğinden, atom altı parçacıklardan bahseden ve bilimin sunduğu her şeyin sinyalini veren kutsal kitaplar varken, tutarsızca ilerleyen ateizmi inanç edinmelerini mi istiyorsun insanlardan?

şimdi sen hala başkasının yanlışları halinde ilerleyecek olan bilimi dogmatik bir inanca çevirmeye devam mı edeceksin? et bakalım. komik seni.
güncel Önemli Başlıklar