bugün

sözlük yazarlarının itirafları

vizeler yaklaşıyor ama 2. dönem sadece 1 kere derse girdim. hastayım. sevgilimle aramız kötü ve uzakta. uzun zamandır adam gibi konuşamıyoruz. kısacası işler pek yolunda değil. ama şu anda içimdeki coşkuyu heyecanı anlatamam. ne büyüksün be galatasaray. heyecandan uyuyamıyorum. eller terlemeye başladı. yarın maç sırasında ölmesem iyi. kafamda pozisyonlar kurguluyorum. maçı şimdiden yaşamaya başladım.

olur da yarın galibiyet falan alırsak kafayı yerim sözlük kafayı. her şey boktan giderken güldür yüzümüzü be cimbom.

ertesi gün de fenerbahçe nin maçı var. türk takımı desteklerim demeyeceğim çünkü içimden gelmeyecek. gelmiyor. ama fenerbahçe taraftarının da heyecanını düşününce. onlar da aynılarını hissediyorlardır büyük ihtimalle kendi takımları için. ne diyeyim futbol muhteşem bir şey. bir takıma böylesine tutulmak, onunla sevinip onunla üzülmek gerçekten muhteşem. iki takım için de söylüyorum bunu; umarım heyecanımıza değer. umarım başarılı oluruz. her şey taraftar için.

nerden geldiğinizi unutmayın. sizler metinlerin, canların, ali sami beylerin, lefterlerin giydiği formayı giyiyorsunuz. yeter ki ıslansın o formalar.