bugün

levis

eski kız arkadaşıma aldığım mont aracılığıyla gururumla oynamışlardır. kasım ayının sonunda kız arkadaşıma bir mont aldım. kavga ettik. vermedim. geri götürdüm, tanıdıkları için dediler ki yılbaşında falan gel çok güzel giysiler gelir, hem bedenleri de olur. peki dedim güvendim. ocak'ta gittim ocak'ın sonunda gel dediler. ocak'ın sonunda gittim, oranın müdürü olan berk beyefendi işten ayrılmış. önce bi şaşırdım ama diğer kadro devam ettiği için siktir et piçi dedim. bu sefer de dediler ki bedenleri kalmadı eşyaların şubat'ın sonunda gel.

evet işte şimdi burdan başlıyor meselemiz,
geçen cumartesi gittim. bir baktım eski takımdan kimse yok. şaşırdım, durumu anlattım. çok zor değiştirmemiz dediler. sinirlendim ama numaramı aldılar, bana "geri dönüş" yapacaklarmış. bekliyorum cumartesi gününü. eskişehir'e gittiğim an o şerrrrefli insanlara karşı öyle bir çirkefleşeceğim ki...

en yoğun saatinde alacak gibi göstereceğim 2-3 kot için baya bi uğraştırarak ürün kodunu ve bedenini alıp teşekkürler uğraştığınız için benim buraya gidip gelmeme sayın herhalde buradan bir daha alışveriş yapacağımı sanmıyorsunuz? tarzında bir kaç laf sokup çıkmayı düşündüğüm markadır ayrıca. levis markasını çok severim ama eskişehir bayiisinin yaptığı şeref yoksunluğudur. küfürle karışık da olabilir bu çirkefliğim.
güncel Önemli Başlıklar