bugün

balık burcu kadını

en asil duyguların insanı, her türlü duyguyu en yoğun yaşayan kadındır.

kolaylıkla tanımlanabilecek bir kadın değildir.

zaten biriniz de ağlamasanız şaşardım denilesi kadın...

orta boylu, topluca vücudu, küçük elleri ve ayakları ile oldukça çekicidir. bakışları hoş ve masumdur. gözleri iri ve iddialıdır. kilo almaya meyilli yapısına rağmen, cazibeli ve asil görünümüyle dikkat çeker.

duygusal, eğlenmeyi, müziği seven, arkadaş canlısı, zeki ve hassastır. o kadar hassastır ki herşeyden kendisi sorumlu ve suçluymuş gibi rahatsızlık duyar. karşısındakinin aklından geçenler hakkında her zaman bir düşüncesi olur fakat bunlar sezgilerinin mi yoksa kuruntularının ürünü mü bilinmez. çoğunlukla sezgileridir ona yol gösteren. mutlu olmasını ve mutlu etmeyi bilir ama huzurunu kaçıracak bir şeyler vardır genelde. gerçekten de balık gibidir ne çok bırakılmaya gelir ne de çok sıkılmaya; ustaca ve gizlice yönlendirilmelidir...

kıskanç, kaprisli, bazen sabırlı, bazen sabırsız, bakımlı, zevkli, detaycı, sevdiğini sahiplenen, onu kutsallaştıran, şüpheci kadındır. güveninin kazanılması gereken kadındır balık kadını. çünkü sanıldığı kadar saf değildir aslında. uzun zaman susar ve bekler... belki bu zaman zarfında kendini kandıracak kadar da realistlikten uzaktır.

erkeğine hizmet eder, onu tanrılaştırır.

erkeğini mutlu etmek adına roma'yı yakacak tek canlı türüdür.

o, saatlerce yemek masasında sevgilisini bekler. herşey soğuduktan sonra gelen sevgilisine, yemeği bitince hoşuna gidip gitmediğini soran kadınlardandır o.

hiçbir kadında olmayan dişilik, çekicilik, anaçlık, gizem ondadır. rüya gibidir balık kadını...
güncel Önemli Başlıklar