bugün

eroin

Saf halde iken beyazdır, hastanelerde kullanılan eroindir bu. Ancak sokak eroini fil dişinden koyu kahverengine kadar değişebilir bu da içine konulan katkı maddelerine bağlıdır.

ilk deneyiminizde yaşadığınız mutluluğa şaşırırsınız. Hayatta insanı o denli mutlu edebilecek hiçbir şey olmadığını düşünürsünüz. Çoğu kişi için böyledir ama eyç kafasını hamallık olarak görüp bir daha elini sürmeyen, fazla ağır bulanlar da vardır lâkin sayıları azdır.

Çoğu kişi tek denemeyle kalmaz, çünkü henüz yaşanan güzel duyguların bedeli ödenmemiştir. ikinci deneme ise kişiyi tatmin eder etmesine fakat asla ilk kullanımdaki duygular oluşmaz. Sıcak basar, gözler kapanır, sigara neredeyse yenilecekmiş gibi içilir çünkü bu meretin de mezesi sigaradır.
Çoğu canki evinde yangınlar bu yüzden çıkar, elinizde sigarayla namaza durursunuz (kullanılan tabir budur).

Ben bağımlı değilim yeaaa deyip kullanım sıklığını sürekli arttırır kişi. Her ne şekilde olursa olsun, ister burundan, ister folyoda kaydırarak, ister enjekte ederek kullanın her şekilde bağımlılık yapar. Ancak kullanılan yöntem genelde enjeksiyondur çünkü az eşyayla çok kafa yaşayabilirsiniz. Ve bu yöntemle 10 saniye içinde etkiyi görürsünüz. Rush denen etki bu süreden sonra gelir, bağımlılar bu duygunun orgazmdan çok daha zevkli olduğunu söylerler.
Bu maddenin ortası yoktur, misal haftada bir kullanılması da mümkün değildir. O haftada bir yavaş yavaş sıklaşmaya başlar ama en kötüsü de bağımlı olmadığınıza inanmanızdır. Ve sonunda hergün 4 - 5 iğne yapar, artan doza para yetiştiremezsiniz, zaten çalışmanız da mümkün değildir artık. Bir gün torbacınızı bulamaz ya da herhangi başka sebepten eyç bulamazsınız işte o zaman kafanıza dank eder mesele ama artık tedavi çok zordur ve de acılıdır.
Leş gibi kokarak terlersiniz, karnınız ağrır, başınız ağrır hatta ağrımayan yeriniz yoktur bile. Ne alkol ne de tiner-bally o acıları bastırmaya yetmez. Gözünüzün önünde 1 gr eyç sallayan olsa, onu almak için yapmayacağınız şey yoktur. Çünkü hiçbir acı onun yoksunluğuna benzemez. Hastaneye yatmak temizlenmek için bir yoldur ama siz eroini kafanızdan silmediğiniz sürece sadece hastane - ev arasında mekik dokursunuz hatta ev yerine sokakta olabilir. Çünkü artık bir canki olarak tüm sevdiklerinizi kandırmış, onların paralarını çalmış, dilenmek dahil her türlü rezilliği yapmışsınızdır. Artık onlar da size inanmaz, güvenmez, en kötüsü, ölmenizi ve bu beladan kurtulmanızı isteyebilirler.

Her boku yiyin, yeter ki bundan uzak durun. Ölmezsiniz, acıların en beterini yaşar ve ölmek için dua edersiniz...

Not: Arkadaşlar ben bu entryi yazıp yazmamayı çok düşündüm. Zaman zaman halâ da düşünüyorum. Bakın bir daha okuyan arkadaşlarımı uyarıyorum. Bu maddeyi sakın ve sakın kullanmayın. Merak edilecek bir şey yok. Size yaşatacağı mutluluk yalan - dolan, sizi hayattan ve herşeyden koparacağı doğrudur.
Sakın kullanmayın, asla. Bulunduğu yerlerden ve kullanmanızı tavsiye edenlerden de hızla kaçın.
güncel Önemli Başlıklar