bugün

nazlı ılıcak

gittiği gazeteyi batırmakla me$hur bu yazarımız yakında takvim gazetesi'ni de batıracak.

takvim'de gazetenin yaptırdığı anketlerin dışında anket yayınlamak yassakken, bu hanımefendi(!) inadına her gün köşesinde akp ile ilgili anketler yayınlamaktadır. öyleki bu anketlerde akp'nin oy oranının yükseldiğini, akp'nin halkın gözünde itibarının diğer partilerden daha yüksek olduğunu falan söylemektedir.

gazetenin genel yayın yönetmesiyse artık yeter deyip bu konuyu köşesinde dillendirmiş ve resmen kendi köşesinden gazetenin bir başka yazarını uyarmıştır. fakat nazlı hanım buna pek uymamaktadır. bo$ yere akp taraftarlığı yapmakta. zaten bugüne dek hep sağ partileri savunmuştur.

ayrıca okuyunca şaşırdığım bir diğer şey ise kendisinin notre dame de sion mezunu olmasıdır.

edit : Nazlı'dan " Ben senin yalakanım " haykırışı !

Yıl:1996.

Dönemin Başbakan'ı Mesut Yılmaz'la Başbakanlık uçağı ile Almanya'ya uçuyoruz.
Uçakta benim dışımda gazeteci olarak Mehmet Ali Birant, Sedat Ergin ve Yalçın Doğan var.
Nazlı Ilıcak o uçuşta herkesin duyacağı şekilde aynen şu sözü ediyor: " Mesut Bey ben sizin yalakanızım ve bunu meslektaşlarımın yanında söylüyorum. "
Hepimizi dehşete düşüren bu sözü bilahare Mesut Yılmaz bana şöyle tercüme etti: " Nazlı Hanım oğlu Mehmet Ali Ilıcak için akıl almaz şeyler istiyor. Onun için yalakanım diyor. "

Peki sonra mı?
Mesut Yılmaz istenilenleri yerine getirmeyince ve Mehmet Ali Ilıcak anında Özer Çiller'e park edince Nazlı Ilıcak Yılmaz'ı hedefe oturtuyor!
4 gazetecinin tanık olduğu ve yazdığı bu olay Nazlı Hanım için ilk kırılma değil!
12 Eylül sürecinde dik duran Nazlı Ilıcak önce Özal ile boğuştu, akabinde Mehmet Yazar'ın hatırına çok yakını olan Demirel'i çiğnedi, sonrasında ise oğlu Mehmet Ali için önüne gelen güç merkezine biat etti!

Nazlı Hanımın bugünkü Cemaat övgüleri ve sözde Ergenekon karşıtlığı oğlu Mehmet Ali'nin Veli Küçük'ün çok yakını olması ve o sebeple başına bir şey gelmesin diyedir. Ilıcak'ın Ergenekon sanığı ibrahim Şahin için geçmişte yazdığı övgü dolu satırlar arşivlerdedir.

Keza Aydın Doğan'ın bir dönem adını bile duymaya tahammül edemeyen ve onun hakkında karalama kampanyaları yapan Nazlı Ilıcak bugün Doğan'la kader birliği noktasında!

Evet, Nazlı Ilıcak'taki bu seyir ya da savrulma bugünkü medyayı ve ilkesizliğini kanıtlayan ibretlik olaylardan biridir.

http://www.yenimesaj.com....ehberi/sabahattin-onkibar