bugün

dünya kardeşlik birliği mevlana yüce vakfı

Arkadaşımla birlikte merak ederek gittiğimiz bir vakıf.
Masonluğa karşı büyük bir eğilimleri var; örgütlenmeleri ve oluşumları masonluktan örnek alınarak yapılıyor, ama mason değiller.
Neyi savunduklarına gelince. Kendileride bilmiyor, mesela derneğin il sorumlusuyla neyi savunuyorsunuz diye sorup düşüncelerini dinlemek istediğimde bana iki saat dil döktü. dedikleri şunlardı; 'biz Dünya'yı kurtarmak istiyoruz, sınırları kaldırıp evrensel Dünya barışını sağlayıp insanlığı bilgi kitabının fikirsel boyutlarıyla şekillendirmeye çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda ufolardan, uzaylılardan ve metafizik ögelerden yardımlar almaktayız. Amacımız kalıcıdır çünkü reenkarnasyon sonucunda yeniden doğarak amacımıza farklı bir boyuttan hizmet sağlayacağız.' (bkz: peki zeki mürende bizi görecek mi) Tam 1 saat 45 dakika boyunca hep aynı şeyleri anlattı durdu, bir süre sonra arkadaşımın gülme krinize benimde sigara krizine girmem üzerine derneği alelacele terk ettik, aslında terk etmedik kaçtık!
Gerçektende boşunda boşu yani, uzaylıların işleri güçleri yok size finans sağlayacaklar; (bkz: boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz)Dünya'yı kurtarıyoruz; birde sınırlar kalkacakmış diyiler anarşit mi olacaksınız!