bugün

sol frame deki başlıklardan hikaye yazmak

biz sizi arayacağız dendikten sonra aranmamak (5)
· spartacus u izlememiş kisi (2)
· en kıro aşk sözleri (4)
· genç turkcell reklamı
· aldatıldığı halde ayrılmayan erkek (10)
· sevgi nedir (4)
· ygs lys ye hazırlananlara tavsiyeler (2)
· yazar nicklerinin google translate çevirileri (29)
· türkiye suriye savasında kimin ölüsü şehittir (5)
· ahmet kaya (3)
· türkiye benim azerbeycan ıma ahlaksızlığı getirdi

biz sizi arayacağız dendikten sonra aranmamak o kadar canını sıkmıştı ki. Elini telefonuna attı. spartacus u izlememiş kisi olarak tanınan yeterince namuslu bir bireydi çevresinde.
en kıro aşk sözlerini söyleyen bir arkadaşı bile olmadığından şükrederken, sevgilisini aradı. genç turkcell reklamını çalarken dinlet yapmış sevgilisine küfür edip açmasını bekliyordu. telefon üzere süre açılmayınca telefonunu fırlattı. resmen sevdiği kız onu aldatıyordu telefonunu açmayarak. aldatıldığı halde ayrılmayan erkek modundan kurtulup sms atmaya karar verdi. "nesrin bir daha arama beni" diye mesaj attı. 5 dakika sonra gelen nesrinin cevabı moralini bozdu: sevgi nedir

direk "ebenin amı nesrin" diye mesaj atıp telefonunu duvara çarptı. ygs lys ye hazırlananlara tavsiyeleri bekleyen bir ergen gibi sessizce ağlamaya başladı. uludağsözlük e bağlandı cep telefonu ile. yazar nicklerinin google translate çevirileri başlığını görünce bu telefonunu da yere çarptı. "amına koduğumun trolleri ve anketçileri" diye söylendi. türkiye suriye savasında kimin ölüsü şehittir diye geçen soran amcaoğlu geldi aklına. kuzenininde reel hayat trollü olduğunu anladı. güldü bir sigara yaktı. gülerken aklına ahmet kayanın bir sözü geldi. "türkiye benim azerbeycan ıma ahlaksızlığı getirdi"
ahmet kaya'ya okkalı küfür ederken sigarasından bir nefes daha aldı...