bugün

dünya kardeşlik birliği mevlana yüce vakfı

şu an evinde birlikte yaşadığım kokona kadının üye olduğu, beni de türlü çabalarla tarikatlarına katmaya çalışırken ne halt olduğunu öğrendiğim dernek adı altında insanları hem maddi hem de manevi açıdan sömüren dandik topluluk.

kadınla mutfak ta karşılaşmamak için dua ediyorum çünkü lafa direk mevlanadan girip bir türlü çıkmak bilmiyor. örnek diyaloglar:

- eee rapsodik okul nasıl dersler nasıl gidiyor?
* teşekkürler kokona teyzeciğim her şey yolunda gayet iyi ehe.
- tabii kızım burası mevlana kapısı, sen buraya boşuna gelmedin, yolumuz kesişti bizim, mevlana senin burda olmanı istiyor, senin çakraların açık, üçüncü gözün görüyor, mevlana senin iyiliğini gördüğü için sana yardım ediyor, tesadüf diye bir şey yoktur yaratılmış ortamlar vardır, bilgi kitabı bla bla, mevlana bla bla, her şey çok güzel olacak bla bla, yeniden dünya kurulacak bla bla, yobazlar şöyle bla bla, uzaylılar bla bla, insanlar bunu yakında anlayacak bla blaaaaghhhaa...
* iç ses: ne diyor lan bu? ulan ben hu eve okulda ilanı görüp geldim, yurt zam yapmıştı, eve de çıkamadık satıcı bir arkadaşın yüzünden mecbur kaldım yani, vallahi mevlana git filan demedi.
* dış ses: tabi doğrudur. haklısınız. teşekkür ederim.

- günaydın rapsodikçiğim ne oldu okuldaki iş kabul edildin mi?
* daha belli değil kokona teyze başvuru yaptım görüşmeye çağıracaklar.
- olacak olacak ben sinyalleri alıyorum, mevlana bu işin olmasını istiyor, sakın kötü düşünme olacak bu iş.
* amin inşallah, bakalım bekliyoruz. sonuçlanınca haber veririm.
- yüce mevlana efendimiz.. bilgi kitabı.. evren.. manyetik alan.. hebele hübele..
* iç ses: başladı yine hadi artık su kaynasa da kaçsam. sanki işi kendi ayarlıyo ulan araya elli tane aracı koydum olsun bir zahmet mevlanayla me alakası var, gittim uğraştım başvurdum bi sus be kadın!
* dış ses: tabii evet haklısınız kokona teyzeciğim.

sevgilimle kavga edip hafif moralim bozuk olduğu bir anda yakalanıyorum ve:

- rapsodik kızım bak hiç kimsenin manyetik alanına girme, kendini ezdirme, ayaklarının üzerinde dur, yeniden yaratılış, insanlar, mevlana, bilgi kitabıdıvıdıbıdı..
* iç ses: sana da bilgi kitabına da derneğine de bilmem neyine de tövbe tövbeeeee..
* dış ses: merak etmeyin kokona teyzeciğim, evet aynen öyle.

bir de beni kandırıp üyelerimden biri gelmiyor bu haftalık toplantıya gelir misin lütfen diye toplantıya götürdü adi kokona, gördüklerime, duyduklarıma inanamadım hayatımda gördüğüm, katıldığım (sanki her hafta toplantıya katılıyorum .d) en saçma toplantıydı yemin ederim.

şöyle ki dernekte her cuma yapılan toplantılarda bilgi kitabının bir fasikülü ordaki güneş annedenilen moruklardan biri tarafından okutuluyor, açıklanıyor, insanların beyni yıkanmaya çalışılıyor. fasikülün yarısı zaten anlamadığım uzay terimleriyle dolu, rabsal boyut, bilmem kaçıncı evren, dıdısının galaksisi, kadir- i mutlak, direk enerji boyutu, birleşik nizam konseyi, santrifüj boyut, mini atomik bütün vb sayamayacağım saçmalıklar bulunuyor. öyle bön bön baktım etrafımda zaten yaşlı kokonalar dolu, onu da geçtim öğretim üyeleri, öğretmenler, avukatlar filan var hani boş insanlar değil ama resmen beyinleri çürümüş. güya allah, rab, peygamber kelimeleri geçiyor ama olayın inançla alakası yok, mevlanayı yüceleştiriyorlar. ha bir de çıkarken toplantı boyunca köşeden beni kesip duran adam gelip çaktırmadan elime kartını sıkıştırmaya çalıştı, yüreğime indi. kadına bunu söyleyince de benim manyetik çekiciliğimden bahsetti. ulan ne çekiciliği bildiğin kot pantolon kazak var üzerimde hani dünya güzeli bir kız da değilim.

bir de bu kokona güneş annelerin ayda bir toplantıları oluyor bu kadının evinde. mesela toplantı olduğu zamanlarda eve girip çıkarken onlarla yüz yüze gelmememiz gereiyormuş, enerjlerimiz çakışıyormuş, fazla enerji kötülük doğururmuş. yok ebesinin şeyi, bildiğin manyak lan bunlar.kadının evinde son senem inşallah çıkıp kurtulcam saçmalıklarından. ama şu yönden iyi ki; kadın süürekli dernekte olduğu için evde çok rahat takılıyorum.

velhasıl kelam;
böyle saçma sapan topluluklara filan inanan insanlara acıyorum sadece. birisi bizim kadıncağızın da beynini yıkamış, 70 yaşında evinde oturup ibadet edeceğine dernekte saçma sapan işlerin peşinden fink atıyor. o değil edebiyat okuyorum mevlana canımızdır ciğerimizdir çok severim ama resmen soğuttu kadın ismini duyunca tüylerim diken diken oluyor. daha gördüğüm garipsediğim bissürü şey var da sinirlerim bozuldu yazasım bile gelmiyor vallahi. ay sanırım bu konuda çok dolmuşum ben oh be anlattım da rahatladım.